Petrol İstasyonunda Döner Bıçaklı Gasp

Petrol İstasyonunda Döner Bıçaklı Gasp
Mersin’de 4 kişi, ellerinde döner bıçakları ve demir çubuklarla bir petrol istasyonunu basarak, çalışanı etkisiz hale getirip 13 bin 300 lirayı alarak kaçtı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen şahıslardan 3’ü, polislerin titiz çalışması sonucunda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 13 Ocak gece saat 3.15 sıralarında merkez Akdeniz ilçesine bağlı Güneş Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir petrol istasyonunu ellerinde döner bıçağı ve demir çubuk bulunan 4 kişi bastı. Ellerindeki döner bıçakları ve demirle petrol istasyonunda çalışan M.D.isimli şahsı etkisiz hale getiren 4 kişi, kasa içerisinde bulunan 13 bin ile çalışan şahsın cebinde bulunan 300 lirayı alarak kaçtı.

Olayın ardından bölgeye gelen Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, bölgede çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştirenlerin Y.V., U.Ç., H.E. ve Ö.D. olduğunu belirleyen ekipler, şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, Y.V., U.Ç. ile yaşı 18’den küçük H.E. isimli şahısları gözaltına aldı.

Bugün emniyette ifadelerinin alınmasının ardından 3 kişi adliyeye sevk edilirken, firari Ö.D.’yi yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Olay anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, ellerinde döner bıçağı ve demir çubuklarla petrol istasyonuna gelen şahıslar, istasyon çalışanını etkisiz hale getiriyor. Görevliden aldıkları anahtarla kasayı açan şahıslar, aldıkları paralarla olay yerinden hızla uzaklaşıyorlar. Ayrıca şahısların sık sık döner bıçağıyla çalışanları korkutması dikkat çekti.