Park Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Park Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parkları yenileme çalışmalarına Zafer Parkı’nda devam ediyor.

Ekipler, yaz mevsimi boyunca şehir genelinde 20 parkta düzenleme çalışması yaptı.

Vatandaşlarımızın ve çocukların daha sağlıklı ortamda vakit geçirebilmesi adına Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklarda yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede; yürüyüş yollarına yeni parke taşlar döşendi, oturma bankları değiştirildi, eski oyun grupları yenilenerek çocukların eğlenirken zarar görmemeleri için zemin kauçukla kaplandı.

Park ve bahçeler gibi yeşil alanların kent yaşamındaki öneminin büyük olduğuna dikkat çeken Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “İhtiyaç duyulan mahallelerimizde park yapım çalışmalarımıza, mevcut parklarda da yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlardan yararlanabilmesi için gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız parklarımıza sahip çıksınlar. Çünkü bu alanlar sizindir. Tahrip etmek isteyen, parka zarar verecek davranışlar sergileyenleri lütfen uyaralım” dedi.

Başkan Çalışkan ayrıca sorunlu ve bakımsız hiçbir park kalmayacağını belirterek, hava şartları elverdiği sürece parklarda yenileme ve bakım çalışmalarının devam edeceğini söyledi.