(Özel Haber) Bağımsız Milletvekili Adayı Silifke’de Eşek Sırtında Seçmenlerden Oy İstiyor

(Özel Haber) Bağımsız Milletvekili Adayı Silifke’de Eşek Sırtında Seçmenlerden Oy İstiyor
7 Haziran 2015 Genel Seçimde Bağımsız Milletvekili Adayı olduğunu açıklayan Kerim Kelek, Mersin’in Silifke ilçesinde eşek sırtında çarşı pazar dolaşarak seçmenlerinden oy istedi.“Benim adım Kerim Kelek bizde kelek olmaz” parolasıyla...

7 Haziran 2015 Genel Seçimde Bağımsız Milletvekili Adayı olduğunu açıklayan Kerim Kelek, Mersin’in Silifke ilçesinde eşek sırtında çarşı pazar dolaşarak seçmenlerinden oy istedi.
“Benim adım Kerim Kelek bizde kelek olmaz” parolasıyla eşek sırtında çarşı esnaflarını gezen ve oy isteyen Kerim Kelek, seçmenlerinden büyük bir ilgi görüyor. Eşek sırtında seçmenlerine seslenen Kelek, özellikle milletvekili seçildiği takdirde gençlerin sorunları ile yakından ilgileneceğini söyledi.
Parası olmadığı için eşeği ile seçim gezilerine katıldığını belirten Kerim Kelek, “Seçim çalışmalarımı param olmadığı için eşek sırtında yapıyorum. Masraf olmuyor” dedi.
Seçim gezisi kapsamında Saray Mahallesi’nde seçmenlerini eşek sırtında ziyaret eden Kerim Kelek, genç nesle toplumun önem vermesi gerektiğine dikkat çekti. Kelek gençliğe verilen önemin ülke yönetimine büyük bir katkısı olacağını belirtti. Kelek, ayrıca gençlere tavsiyelerde de bulunarak, “Ben halkın içinden gelen biriyim. Gençlerimizin mutlaka sivil toplum örgütlerinin yönetim kadrosunda yer alması gerekir. Bu bilinçle çalışarak gençlerimizi sivil toplum örgütlerimizin yönetimine aldırılması için gereken gayreti göstereceğim. Gençlerimize iş imkanı sunmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
Kerim Kelek’in doğal halinin kendilerini etkilediğini belirten Mehmet Ali Barı ise, “Kerim Kelek ağabeyimiz Silifke’nin tanıdık bir yüzüdür. Kendisi eşek sırtında gezerek seçmenlerinden oy topluyor. Projelerini anlatıyor. Özellikle Kerim Kelek ağabeyim gençlere önem veriyor. Kendisine yolu açık olsun diyorum” dedi.