Otomobil Apartmanla Duvar Arasında Sıkıştı

Otomobil Apartmanla Duvar Arasında Sıkıştı
Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde bir otomobil, apartman ile istinat duvarı arasında sıkıştı.Mehmet Ergün, kullandığı 48 VS 071 plakalı otomobilini evinin karşısına park etmek isterken firen yerine gaza basınca Akçaalan Mahallesindeki...

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde bir otomobil, apartman ile istinat duvarı arasında sıkıştı.

Mehmet Ergün, kullandığı 48 VS 071 plakalı otomobilini evinin karşısına park etmek isterken firen yerine gaza basınca Akçaalan Mahallesindeki 18 metre yükseklikten aşağı düştü. Şans eseri yere çakılmayan araç apartman ile istinat duvarı arasında sıkıştı. Kendi çabaları ile araçtan çıkan Ergün, şaşkınlığını gizleyemedi. Kiralık olduğu öğrenilen otomobili karşı kaldırıma park etmek istediği sırada meydana gelen kazanın ardından araç sahibi kaza yerine geldi. Otomobili çekiciyle çıkaramayan Ergün ve araç sahibi, daha sonra vinç yardımıyla otomobili çıkardılar. Otomobil daha sonra çekiciyle götürüldü.

Çevrede oturan vatandaşlar ise balkonlardan meraklı gözlerle olayı izledi. Kazayı gören bir vatandaş, otomobilin bir anda gaza bastığını ifade ederek, “Otomobili park etmek için yolun ortasında durdu. Bir anda karşı kaldırıma park etmek için yanaştı ve gaza basınca apartman boşluğuna düştü. Allah korudu, bir metre yana düşseydi uçurumdan aşağı çakılırdı. Şans eseri kurtuldu” dedi.

Öte yandan otomobilin duvarların arasına sıkışmasının çevredeki bir güvenlik kamerasınca kaydedildiği tespit edildi.