Osmangazi Hanımlar Spor Ve Kültür Merkezi Tamamlandı

Osmangazi Hanımlar Spor Ve Kültür Merkezi Tamamlandı
Karaman Belediyesi’nin hanımlara yönelik hayata geçirdiği önemli hizmetlerden birisi olan ve Osmangazi Mahallesi’nde yapımına başlanan Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi’nde çalışmalar tamamlandı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, merkezde incelemelerde bulundu.

Yatırım, proje ve hizmet üretmeye devam eden Karaman Belediyesi, yeni bir hanımlar spor ve kültür merkezini daha Karaman’a kazandırdı. Osmangazi Mahallesi’nde yapımına başlanan spor ve kültür merkezi tamamlandı. Karaman Belediyesi’nin tüm çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapımı tamamlanan hanımlar spor ve kültür merkezinde incelemelerde bulundu. 

“Karamanlı hanımlar için, günlük hayatın stresinden biraz uzak kalarak eğlenceli vakit geçirebilecekleri, aynı zamanda el sanatlarını öğrenebilecekleri, spor faaliyetlerinde bulunabilecekleri bir merkezi daha Osmangazi Mahallesi’ne inşa ettik” diyen Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Osman Gazi Mahallemiz de bulunan yeni Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi, 1942 metrekare alan üzerinde ve 350 metrekare kapalı alana sahip. Bu merkezin içerisinde; toplantı salonları, sergi ve spor alanları, duş, lavabo ve mescid bulunuyor.

Osmangazi Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi Karaman’da üçüncü merkez. Bir diğerinin yapımı ise Larende Mahallesi’nde devam ediyor. Buranın yapımı da önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Böylece 2017 yılı itibari ile hanımlar spor ve kültür merkezlerimizin sayısı 4’e ulaşmış olacak. Karamanımıza hayırlı olsun.”