Önce İmamsın dediler, sonra iptal ettiler

Önce İmamsın dediler, sonra iptal ettiler
Durali İnce adında ki vatandaş devlet tarafından mağdur edildiğini iddia ederek, şimdi yoksulluk içinde mücadele ediyorum bana yardım edin dedi.

Durali İnce adında ki bir vatandaş devlet tarafından mağdur edildiğini iddia etti. Özürlü kadrosundan KPSS sınavını kazanan Karaman İmam Hatip Lisesi Mezunu Durali İnce adında ki vatandaş, Karamaninsesi.com'u ziyaret ederek durumunu anlattı.

 

Yoksulluk içerisinde olduğunu sözlerine ekleyen Durali İnce; " Hakkımı aramak için dava açacağım ama inanın avukata verecek 50 tl cebimde yok, o kadar nacarım o kadar çaresizim." dedi.

Kastamonu'da İmam olma hakkını resmen kazandığını ama daha sonra ne olduğu anlamadan iptal edildiğini söyleyen Durali İnce adında ki vatandaş; " Bana Kastamonu'da imam olduğuma dair resmi evrak geldi. Karaman'da kirada oturduğum evde ki eşyaların hepsini sattım. Birkaç gün sonra beni aradılar, ve İmamlık görevinin iptal olduğunu söylediler. Ben uzun süredir işsizdim zaten, eşyaları da sattım şimdi ortada kaldım. Her türlü resmi evrak elimde mevcut hakkımı aramak için dava açacağım cebimde 50 tl yok." dedi.

 

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'la da görüştüğünü söyleyen Durali İnce " Sayın Bülent Arınç'la bu konuyu görüştüm kendileri bana hak verdi. Diyanetin yanlış yaptığını söyledi. Benim tek isteğim Verilen hakkımın geri alınmaması. Bu konuda büyüklerimden yardım istiyorum ne olursunuz; Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım ne olursunuz bana yardım edin. 0506 168 44 84 numaraları telefondan bana ulaşabilirsiniz." dedi.