Okullar Arası Gençler Futbol Müsabakaları Sona Erdi

Okullar Arası Gençler Futbol Müsabakaları Sona Erdi
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullar arası Gençler (A) Futbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Karaman’da okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen okullar arası gençler a futbol il birinciliği müsabakaları 9 okul takımından 162 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Yunuskent Futbol Sahası’nda sekiz gün devam eden karşılaşmalarda sporcular il birinciliği ve Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil edebilmek için kıyasıya mücadele etti. Çekişmeli geçen müsabakaların final karşılaşması Spor Lisesi ile Yunuskent Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi takımları arasında oynandı. Normal süresi 0-0 sona eren karşılaşmada atılan seri penaltılar sonunda şampiyon olan takım Spor Lisesi oldu. Spor Lisesi futbol takımı aldığı bu galibiyetle Karaman’ı Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil etme hakkı elde etti.

Müsabakalarda oluşan genel sıralamada ise Spor Lisesi birinci, Yunuskent Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ikinci, Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü, Larende Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Aydın Kaya, okul sporları ve futbol il temsilcisi Yaşar Çalışkan ve Spor Lisesi Müdürü İsmail Doğan tarafından verildi.