OYUNLARI BERABER BOZACAĞIZ

OYUNLARI BERABER BOZACAĞIZ
AK PARTİ Karaman İl Başkanı Süleyman Atik basın açıklaması yaptı.
AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik Tokatʹın Reşadiye ilçesindeki terörist saldırıya değindi ve "Bu hain pusunun yeri ve zamanlaması milletimizin nasıl bir tertip ve provokasyonla karşı karşıya olduğunun da açık bir ifadesidir" dedi. 
 
Süleyman Atik "Bu saldırının önünde arkasında kim varsa hepsinin bunun bedelini en ağır şekilde ödeyeceklerini" söyledi.
AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik "Şehitlerimize Allahʹtan rahmet, yaralılara acil şifalar ve şehit yakınlarına metanet temenni ediyorum. Tokat Reşadiyeʹde devriye görevine çıkan jandarma aracına çapraz ateş açmak suretiyle 2 uzman çavuşumuz, er ve erbaş olmak üzere 7 evladımız şehit oldu. Bu hain pusunun yeri ve zamanlaması milletimizin nasıl bir tertip ve provokasyonla karşı karşıya olduğunun da açık bir ifadesidir.
Büyük Türkiye Cumhuriyeti ve aziz milletimiz bu kalleş pusunun nedenlerini çok net bir şekilde görüyor. Bu alçakca saldırıyı gerçekleştirenler, bunun bedelini de ağır bir şekilde ödeyeceklerdir.
Ülkemiz çok kritik eşikten geçiyor. Ülkemizin üzerinde alenen oynanan oyunlar var. Ülkemizde teröristler ve teröristlerle aynı fikirde olanlar var. Türkiyenin kardeşlik politikası olan huzur ve barışa gebe olan demokratik açılıma engel olmak isteyenler var. Malesef muhalefette teröristlerle aynı tarafta millietimiizn hassas olduğu duygularını kaşıyarak demokratik açılımı sekteye uğratmaya çalışıyor. Öte yandan DTP günlerdir toplumu geriyor, tahrik ediyor hatta tehdit bile ediyor. Böyle giderse Türkiyeʹnin kan gölüne döneceğini ima ederek açıkça suç işliyor. Terörist üllubu ile konuşanların oyununa gelmeyin. Türkiyeʹnin bu oyunu kardeş dayanışması ile bozması gerekiyor.dedi.