Necmettin Erbakanʹdan Tarihi Uyarılar

Necmettin Erbakanʹdan Tarihi Uyarılar
Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Erbakan da kongreye katıldı.
Saadet Partisiʹnin Atatürk Spor Salonuʹnda süren Olağanüstü Büyük Kongresiʹne Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan da katıldı.
 
 
Erbakan, SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuşʹun konuşmasının ardından kongrenin yapıldığı Atatürk Kapalı Spor Salonuʹna geldi. Errbakanʹın salona girişi sırasında "Mücahit Erbakan", "Hepimiz Erbakanʹız", "Davaya Sadakat Şerefimizdir" şeklinde slogan atıldı.

Erbakanʹın kongre konuşmasından satır başları:

BİZİM İŞİMİZ İSPAT ETMEK


Bu tarihi günde Milli Görüşün 40. Saadet Partisiʹnin 8. yılını kutluyoruz. Bizim işimiz aldatmak değil, bizim işimiz iddia etmek değil, bizim işimiz ispat işidir. Bunu sadece Saadet Partisi başarır.

BİZ AB DEĞİL İSLAM BİRLİĞİ İSTİYORUZ


İslamsız saadet olmaz. Siz İslami bırakacak olursanız huzurlu olamazsınız. AB çökmek üzere ama buna rağmen diğer 60 parti ABʹyi istiyor biz ise İslam Birliğiʹni istiyoruz.

Almanlar, Fransaʹnın zulmünden kurtulmak için Osmanlı Devletiʹnden asker istemişlerdir. Padişahımız ise buna karşılık Ben size asker değil onların elbisesini versem, Fransızlar elbiselerini görüp kaçarlar demiş ve elbiseleri vermiştir.Fransızlar, Padişahımızın dediği gibi Almanyaʹdan kaçmıştır.Almanyaʹda o elbiseler halen müzede sergilenmektedir.