NECATİ HOCA NARʹI YEMEZSE AYVAYI YER

NECATİ HOCA NARʹI YEMEZSE AYVAYI YER
Haftayı deplasmanda Çumrayı 2-0 yenerek galibiyetle kapatan Karaman Gençlerbirliği Pazar Günü yine deplasmanda Nevşehirin tek temsilcisi Narspor ile karşılaşacak.
Haftayı deplasmanda Çumra’yı 2-0 yenerek galibiyetle kapatan Karaman Gençlerbirliği Pazar Günü yine deplasmanda Nevşehir’in tek temsilcisi Narspor ile karşılaşacak.
Hafta içi Gökkuşağı Tesisleri ve Kemal Kaynaş stadyumunda çift kale yapılan antrenmanlarda teknik direktör Necati Yorgancılar öncülüğünde fizik kondisyon ve takdik ağırlıklı çalışmalar da yapan futbolcular yine deplasmanda 3 puanla dönmenin hesabını yapıyor.
 
Olaylı bir hafta geçiren Karaman Gençler Birliği yönetimi NARSPOR karşısında mutlak gelibiyet istiyor. Gençler birliği eski hocası Mehmet Ulukanʹa tercih edilen Necati Hoca eğer Nar Sporʹu yenemezse üye ve taraftarlardan büyük tepki alabilir. Eski yönetici Aziz Gürʹün İnşallah yenerler ama Narʹı yiyemezlerse Ayvayı yerler yorumu yaptığı öğrenildi.
 
            Nevşehir’i deplasmanda yenerek galibiyetle daha da moral bulmak isteyen camiada, Kulüp Başkanı Yusuf Ünalan ve yönetim bu maçı da kazanarak, sonraki hafta evinde oynayacağı karşılaşmaya da taraftar desteği ile başarı grafiğini yükseltmeyi hedefliyor.