NADİR ÖZTAŞ EĞİTİM MÜFETTİŞLİĞİNE ATANDI

NADİR ÖZTAŞ EĞİTİM MÜFETTİŞLİĞİNE ATANDI
İlimizde Şube Müdürlüğü görevini yürüten Nadir ÖZTAŞ, Gümüşhane iline Eğitim Müfettişi olarak atandı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eski Şube Müdürü Nadir ÖZTAŞ onuruna 18.08.2010 tarihinde Öğretmenevinde iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine Vali Yardımcımız Sayın Yılmaz ŞİMŞEK, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Salih BALDIZ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer ERSÖZ, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Sebahaddin ALTUN, İl Milli Eğitim Müdürlüğü daire amirleri ve çalışanları katıldı.
              Programda konuşan Vali Yardımcımız Sayın Yılmaz ŞİMŞEK:” Nadir Bey ile uzun süre birlikte çalıştık. Kendisi son derece çalışkan, ilkeli ve dürüst bir idarecidir. Bugün kendisini Gümüşhane ilimize Eğitim Müfettişi olarak gönderiyoruz. Nadir Bey’e yeni görevinde başarılar diliyorum.”dedi.
              İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Sebahaddin ALTUN ise:” Nadir ÖZTAŞ Karaman’a çok büyük hizmetler yapmış çalışkan bir kardeşimizdir. Kendisini daha üst bir göreve göndermenin sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Değerli konuklar, biz eğitimciler Türkiye’nin çimentosuyuz. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü adına eğitimcilerin daha çok çalışması, daha çok hizmet etmesi gerekmektedir. Eski Şube Müdürümüzün Gümüşhane’de ülkemiz adına büyük hizmetler yapacağına inanıyor, yeni görevinin kendisine ve ailesine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”
              Törende bir teşekkür konuşması yapan Eğitim Müfettişi Nadir ÖZTAŞ:” Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü benim için bir okul oldu. Bugün bu okuldan mezun oluyorum. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Kendisi benim ve arkadaşlarımın yetişmesi için her zaman büyük bir özveri gösterdi. Daire amirlerimiz ve çalışanlarımızla çok verimli ve yoğun bir beş yıl geçirdik. Şu an buruk bir sevinç yaşıyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Bu programı düzenleyen ve katılan herkese de çok teşekkür ediyorum.”dedi.