Mustafa Sarı’dan haber sitemize Ziyaret

Mustafa Sarı’dan haber sitemize Ziyaret
Karaman Ticaret Odası Başkan adayı Mustafa Sarı haber sitemize ziyarette bulundu.

Nisan ayında yapılması planlanan Ticaret Odası seçimlerinde aday olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan Karaman Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Sarı haber sitemize ziyarette bulundu.

Ekibiyle birlikte Karamaninsesi.com’a ziyarette bulunan Mustafa Sarı önümüzdeki Ticaret odası seçimlerine sıkı bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Kucaklayıcı ve yapıcı olacaklarını söyleyen Mustafa Sarı; “ Geniş yelpazesi olan bir yönetim kadrosuyla yola çıktık. Her siyasi görüşten kişilerle oluşturduğumuz bu yönetim Karaman sanayisini ve ticaretini kucaklayacak bir yapıya sahiptir. Karaman Ticaret Odasında başarılı bir hizmet sunmak için istişareler ve projeler gerçekleştiriyoruz. Allah nasip ederse Nisan ayında yapılacak olan Karaman Ticaret Odası seçimlerine bizde aday olup yola çıktık. Şehrimiz ve şahsımız için hayırlı olan neyse Allah onu nasip etsin. Bizim gayemiz koltuk değil hizmet gayesidir. Bizi bilenler bilir; Benlik değil Biz olma yolunda, enaniyet ve kibir değil, alçakgönüllü ve mütevazi menziline varmak için yol aldık ve bu düstur ile çalışıyoruz. İşi ehline verme inancıyla guruplarımızı hazırladık. Tabii bu noktada yanlışımız ve hatalarımız olabilir ama istişare ile karar almayı şiar edindiğimiz için İnşallah Ticaret Odasına en güzel teşkilatı hazırlıyoruz.” Dedi.

Mustafa Sarı ve ekibene başarılar dileyen Karamaninsesi.com haber sitesi Genel Yayın yönetmeni gazeteci Hüseyin Ölger; “ Üyesi olduğum Karaman Ticaret odasına başarılı bir kadronun görev alması hepimizin temennisidir. Şehrimiz için ve sizin için hayırlı olan neyse inşallah o olur. Önemli olan göreve başlayacak olan kişilerin çıtayı yükseltmesi ve Ticaret odasını daha ileriye götürmesidir. Size ve ekibinize başarılar diliyorum.” Dedi.