Mustafa Sarı KTSO adaylığını açıkladı

Mustafa Sarı KTSO adaylığını açıkladı
Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sarı, Karaman Ticaret Odası Seçimleri için aday olacağını açıkladı.

Nisan ayında yapılacak olan Karaman Ticaret Odası Başkanlığı seçimleri için ilk aday isimini açıkladı. Karaman Belediyesi Meclis üyesi olan Yurtiçi Kargonun Karaman Temsilciliğini yapan Mustafa Sarı bugün adaylığını açıkladı. 

Mustafa Sarı yaptığı basın açıklamasında " Karaman’dan Dünya’ya tarihi bir kapı açmak, birlik ruhunu canlı tutmak ve kendi değerleriyle markalaşarak metal yorgunluğunu yenip, mekanize üretkenliğe ulaşmak için Karaman Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına adayım’’ dedi.

İçerisinde akademisyenler ve işadamları başta olmak üzere geniş bir proje ekibi oluşturduklarını belirten Mustafa Sarı;

‘’Ticaret Odasını, esnafın sürekli bilgi alarak, bağlı olduğu sektörde çağı yakalamış bir durumda olması adına harekete geçireceğiz. Oda bünyesindeki meslek komiteleri planlı bir çalışma takvimi çerçevesinde eğitimler, iş gezileri ve organizasyonlar düzenleyecek hale getirilecek. İşte bütün bu komitelerin göstermelik toplantıların aksine, verimli çalışmalarını ve sürekli etkin rol üstlenmelerini sağlamak adına ‘Akademi Kurulu’ oluşturulacak. Bu kurul tüm komitelerin, kısaca ticaret ve sanayi odasının işlevselliğini artırdığı gibi odanın kısa ve uzun vadedeki program takvimini de oluşturacak. Kurul şu anda, şehrin iş alanında nelerde eksik olduğu, nelerin değişmesi gerektiği ve nerelere açılmamız gerektiği hususlarında projelendirme yapıyor.

Yani biz göreve başlamadan, Allah nasip ederse ne yapmayı planladığımızı, ne gibi çalışmalar sunacağımızı bir takvim halinde kamuoyu ile paylaşacağız.

Göreve geldiğimiz andan itibaren kamuoyu ile paylaştığımız takvimi işleme koyacağız. Öte yandan ticaret odasının şehrin her renkten işadamını bünyesinde barındıran bir gökkuşağı olduğunu unutmayıp, şehrin ekonomisi için katma değer üretmeye çalışacağız. Sürecin şehrimize ve tüm Karamanlılara hayırlı olmasını temenni ederim’’ sözlerine yer verdi.