Müsiad’a hayırlı olsun ziyareti

Müsiad’a hayırlı olsun ziyareti
Gazeteci Hüseyin Ölger, Müsiad başkanı Ali Cevher’i makamında ziyaret etti.
Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger ve Editör İsmail Fehmi Acar, MÜSİAD’ın yeni başkanı Ali Cevheri makamında ziyaret etti.
Yaklaşık 2 ay önce İş Adamı Turgay Baş’tan görevi alan Karamanlı iş adamlarından Ali Cevher, Müsiad’ın aktif ve daha büyük bir kurum haline getireceklerini belirtti.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ı Karamanda ilk defa kuran Turgay Baş’a teşekkür eden Ali Cevher; “ Sağolsun Turgay kardeşimiz bu işi başlattı. Karaman’da MÜSİAD’ı kurarak iş adamlarını topladı. İstişareler sonucunda şimdi görev bize tebliğ edildi. İnşallah Sanayici iş adamlarıyla birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Turgay Baş’tan aldığımız bu görev bayrağını daha iyi yerlere götüreceğiz.” Dedi.
 
Ali Cevher’e yeni görevinde başarılar dileyen Gazeteci Hüseyin Ölger; “ Sizi yakinen tanıyan biri olarak yeni görevinizde güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz. Yerel bir gazete olarak her zaman destekçiniz olacağız. Bu noktada hem size hem de yeni yönetiminize başarılar diliyorum.” Dedi.