Millet İttifakı iddialı çıkışlar yapıyor

Millet İttifakı iddialı çıkışlar yapıyor
CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin adayları ses getirecek gibi

Millet İttifakı ülke genelinde ki çıkışları ses getirirken Karaman'da da adayları çok konuşulacağa benziyor. Geçtiğimiz hafta CHP'de en çok konuşulan Yüksel Atik ismi Karaman siyasetini hareketlendirirken son günlerde İYİ Parti'de de Atilla Zorlu ismi tabanda ses getirmeye başladı. Ciddi bir seven kitlesi olan Atilla Zorlu geçtiğimiz hafta resmen aday adaylığı başvurusunda bulunmuş seçim yarışında bende varım demişti.

Aday adaylığı başvurusu yapmadan önce Gazeteci Hüseyin Ölger'le bir araya gelen Atilla Zorlu durum değerlendirmesi yapmak için istişare etmişti. İYİ Parti Karaman eski İl Başkanı İsmet Hatipoğlu'nun da etkili bir aday adayı olacağını belirten Hüseyin Ölger, Kamuoyunda da Atilla Zorlu'nun çok olumlu bir şekilde anıldığını belirtmişti.

CHP'de Yüksel Atik ve İYİ Parti'de de Atilla Zorlu'nun yanı sıra İsmet Hatipoğlu'nun da Millet İttifakına büyük katkı sağlayacağa benziyor. 

Millet İttifakının diğer ortağı Saadet Partiside ilgi yi toplayan partilerden biri olma özelliği taşıyor. Saadet Partisine şuana kadar 9 tane aday adayı mevcut. Yaklaşık 16 yıldır Devlet desteği almadan üyelerinin katkılarıyla ayakta duran Saadet Partisinin bu şekilde ilgi görmesi seçimde büyük bir patlama yapmasına neden olacak gibi.