Mhp İl Başkanı Yılmaz’a Sp’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Mhp İl Başkanı Yılmaz’a Sp’den Hayırlı Olsun Ziyareti
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanlığına Seçilen Oktay Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Saadet Partisi (SP) Karaman İl Başkanı Şaban Şahin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman İl Başkanlığına seçilen Oktay Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan SP İl Başkanı Şaban Şahin, "Öncelikle zor ama önemli bir makama seçilmiş olduğunuzu hatırlatmak isterim. Gerek Karaman gerekse ülke genelinde yaşanan hadiseler muhalefetin üzerine daha fazla görev bırakıyor. Ülkemizde gerileyen eğitim sistemi sonucunda halkımızın sürü kültüründen kurtarılıp fert ve vatandaş olduğunu hatırlatmak siyasi partilere düşüyor. Yapılan araştırmaya göre ülkemizde halkın yüzde 45’i kitap okumuyor, yüzde 85’i TV izliyor. TV’lerin yanlı ve hakikatten uzak yayınlarını da düşündüğümüzde halkı uyandırma vazifesi bizlere düşüyor. Bu bağlamda Karaman Milliyetçi Hareket Partisi’nde gerçekleşen kongreyi önemsiyor, yeni kadronun bu heyecan ve azimle çalışacağını ümit ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diler yönetimin hayırlara vesile olmasını temenni ederim dedi.
Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren İl Başkanı Oktay Yılmaz ise delegelerimizin bizlere nasıl bir görev verdiğinin farkındayız. Ayrıca sizlerin de bahsettiği üzere yurt genelinde gerçekleşen olaylar yaklaşan genel seçimlerde daha çok çalışmamız gerektiğini gösteriyor. Halkımızın bir an evvel düştüğü gaflet uykusundan uyanması adına her türlü çalışmanın bizzat sahaya inerek yapılması gereklidir. İşte bütün bunların bilincinde olarak talip olduğumuz hizmetin Allah nasip ederse en iyisini yapmaya gayret edeceğiz" dedi.