Mevlüt Akgün'den Mehmet Özmen'e cevap

Mevlüt Akgün'den Mehmet Özmen'e cevap
Karaman eski Milletvekili Mevlüt Akgün'den, Yeni Akit Yazarı Mehmet Özmen'e cevap

Son iki gündür sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan hakaret ederek sözde gazetecilik yapan Mehmet Özmen'e Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün'den cevap geldi.

İşte Mevlüt Akgün tarafından yapılan o açıklama; " 

Karaman Ak Parti İl Başkanlığı seçimi ve 2019 Yerel ve Genel Seçimleri öncesi birileri operasyon çekmeye çalışıyor. Maalesef bunu da geçmişte Milli Görüş çizgisindeki siyaset hayatımızda abone yapmak için çok uğraştığımız Akit Gazetesinin Mehmet Özmen isimli bir yazarı üzerinden.
Bu yazar benim iki daireye sahip olduğum ve daha sonra sattığım "Parmaklı Konutları “isimli bir inşaatın yasal yükseklik iznini ve ruhsatını milletvekili baskısıyla yaptığım "şeklinde sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapmış aynı zamanda İl Genel Meclisi Ve Belediye Meclisinde zorla kendi adamlarımı(sözde) üye yaptırdığım gibi hayali ve adice isnatlarda bulunmuştur.
Gazetecilik birilerinin pazarladığı bir takım iftiralarla yapılmaz. Böyle bir haber var ise Belediye Başkanlığını ararsın, o inşaatın imar izni ve ruhsatını kim almış? Bu ruhsat belediye meclisinin aldığı ve bütün inşaat sahiplerine uygulanan(ruhsat alındığı tarihte) Kat adedine uygun olup olmadığını Ve varsa bir suistimal olup olmadığını araştırabilirdi?
Veya Karaman Tapu Sicil Müdürlüğünü arayarak bu koca inşaattan sadece iki dairenin tapusunun müteahhitler tarafından bana devredildiğini öğrenebilirdi?
Amacın üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olduğu anlaşılıyor.
Bu binanın ruhsat sahibinin Kesici İnşaat Şirketi olduğunu benimle ilgisi bulunmadığını, sadece kendi kazancım İle hisse almak suretiyle iki daire alabildiğimi öğrenirdi. Veya o tarihte Karaman Belediyesinin Bifa Bisküvi civarında,Larende de,Alacasuluk Mahallesinde veya bizzat bu binaya yakın bir yerde Mehmetbey Mahallesinde,vb.şehrin muhtelif yerlerinde arsa büyüklüğüne göre yüksek Kat uygulaması yaptığını Ve daha sonra aynı Belediyenin pekçok yüksek Kat uygulamasından sonra meclis kararı İle bu uygulamadan vazgeçtiğini öğrenebilirdi..
Ayrıca yerel seçimlerde Belediye Meclis Ve İl Genel Meclis Üyelerinin Ak Parti Genel Merkezinin onayıyla belirlendiğini,genel merkeze açacağı bir telefonla Veya o tarihteki Seçim İşleri Başkanı Mustafa ŞENTOP (Anayasa Komisyonu Başkanı)telefon açarak öğrenebilirdi.
Ayrıca kendi helal paramla kiminle ortaklık yapacağıma ben karar veririm.
13 yıllık milletvekilliğim boyunca Karaman dan bir Allah'ın kulundan maddi menfaat temin etmiş isem .çıkıp açıklamalıdır.
Aynı gazetecinin İl Başkanı ve Ziraat Odası Yöneticileri ve Hatta eski İl Başkanları İle ilgili somut bir delil ve belge olmaksızın iftirada bulunduğu dikkate alındığında,
Karaman dan bir grup şahsın,bizlerin üzerinden İl Başkanlığı Seçimi ve 2019 seçimleri için operasyon yaptığı anlaşılmaktadır.
Benim üzüntüm bu tür iftiraları servis eden şahısların erkekçe ortaya çıkıp bir iddiası varsa yüzümüze konuşacak cesaretlerinin olmamasıdır.Bu şahıslar daha öncede değişik vesilelerle hakkımda onlarca iftirayı değişik adlarla genel merkeze yapmış ama sonuç alamamışlardır.Ben alnımın akıyla hem İl başkanı hemde üç dönem milletvekilliği yaptım.Karaman halkının her zaman desteğini gördüm.Karaman halkına Ne kadar teşekkür etsem azdır..Hatta benim dokunulmazlığım yok,kimin ne iddiası varsa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunabilir.Ben yaptığım her fiilin hesabını verebilecek kadar onur sahibiyim..Ama ben bu adi adamları tanıyorum.Bugüne kadar herkese olduğu gibi bunlarada hoşgörülü davrandım.Ama bundan sonra bu şahıslar -ki kendilerini biliyorlar-her zaman siyaseten ve hukuken mücadele alanımda olacaklardır.
Bir başka üzüntüm birilerinin şahsi hesap Ve hırsları yüzünden Karaman'ın isminin ulusal basında görev yapan gazetecilere ulaşmasıdır.Gazeteci arkadaşa gelince onunla yargı önünde hesaplaşacağız.Biliyorum ki o yazmaya devam edecek.Bende sürekli olarak savcılık Ve yargıda bunun hesabı içinde olacağım.
Saygılarımla..
Mevlüt Akgün