Meslekte Birlik Grubunun Başkan Adayı Aziz Hakan Altun

Meslekte Birlik Grubunun Başkan Adayı Aziz Hakan Altun
Makine Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesinde 14 Ocakta yapılacak başkanlık seçiminde Meslekte Birlik Grubu’nun başkan adayı Yrd. Doç. Dr. Aziz Hakan Altun oldu.

Bir otelde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan MMO Konya Şube Başkanı Ömer Erdoğan Duransoy, yeni dönemde Makine Mühendisler Odasına hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Başkan adayı Aziz Hakan Altun’a görevi teslim edeceğini dile getiren Duransoy, "2013 senesinde devralmış olduğum başkanlık görevini 4 seneyi aşkın yürütüyorum. Herkese nasip olmuyor bu tür görevler. Onur ve şeref ile yerine getirilen görevler bunlar. İnşallah hakkını vermişizdir. Tabi yeni bir seçim dönemindeyiz. Aziz Hakan Altun’a görevi gözüm arkada kalmadan, gönül rahatlığıyla teslim edeceğim. Bu tür görevler şan, şeref, gönül rahatlığıyla teslim edebileceğiniz, arkanızda düzgün bir aday çıkarabileceğiniz güzel görevler. Biz de bu görevi yerine getiriyoruz. Biz her zaman buradayız. Her zaman bu odaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Her zaman başkan adayımızın arkasındayız" dedi.

Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Aziz Hakan Altun, verilen sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacağını belirterek, “Bu dönem oda başkanlığını yürüten Erdoğan Duransoy başkanımızın önümüzdeki dönem için bizleri yerine işaret etmesiyle Meslekte Birlik Grubumuz seçimlerde şahsımı başkan adayı olarak göstermiştir. 2010 yılından bu yana yönetim kurullarında farklı görevlerde bulunduğum şubemize beni başkan adayı olarak görevlendiren Meslekte Birlik Grubu üyelerine teşekkürü bir borç bilirim. Şahsıma verilen bu sorumluk ve yükün ağırlığını iyi bilmekte ve en iyi şekilde de taşıyacağıma inanmaktayım” ifadelerini kullandı.