Meski Çalışanlarına Kalite Eğitimi

Meski Çalışanlarına Kalite Eğitimi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü çalışanlarına, 2018 yılı hizmet içi eğitimi takvimi kapsamında, ’ISO: 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel ve Risk Tabanlı Proses’ eğitimi verildi.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliğiyle düzenlenen eğitim, Yeni Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı Yerleşkesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. TSE eğitmenlerinden Murat Altınok tarafından 3 gün süre ile verilen eğitimde, ’TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi’, ’Revizyon Süreci’, ’Yönetim Sistemi Standartlarının Yapısı’, ’Kalite Yönetimi İlkeleri’, Proses Yaklaşımı’, ’PUKÖ Modeli’, ’Risk Tabanlı Düşünme, Kalite Yönetim Sistemi Standardı’ şartları gibi konularda bilgiler verildi. Eğitimi tamamlayan MESKİ çalışanları aynı zamanda, ’TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi Sertifikası’ almaya hak kazandı.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "MESKİ olarak kurumsallaşmaya ve kaliteye büyük önem vermekteyiz. MESKİ çalışanlarımıza verilen bu eğitimlerin kurumsallaşmak için çok önemli olduğunun bilinci içersindeyiz. Kurumumuzun kalite belgesine sahip olması, kurumsallığa verilen önemin sonucudur. Gelecek için hedefimizi daha da büyüterek, bu eğitimler sayesinde mükemmeliyeti yakalayacağımıza inanıyoruz" denildi.