Meski Çalışanlarına İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Meski Çalışanlarına İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Verildi
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından kurum çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

MESKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen eğitim, MESKİ’nin iş yeri hekimleri ve iş güvenliği uzmanlarımız tarafından verildi. Eğitimde katılımcılara, çalışma mevzuatı ile bilgiler, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ve güvenlik kültürü, iş kazası ve meslek hastalıklarından korunma prensipleri, ilkyardım, kimyasal, fiziksel, biyolojik, psikososyal ve ergonomik risk etmenleri, yangın ve yangından korunma, güvenlik ve sağlık işaretleri, kişisel koruyucu donanım kullanımı konularında bilgiler aktarıldı.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Çalışanlarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak bizim için çok önemli. Bu amaçla MESKİ olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz. Çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgilenmeleri amacıyla verdiğimiz çalışmalarımıza devam edeceğiz” denildi.