Mersinde Uyuşturucu Operasyonunda 3 Tutuklama

Mersinde Uyuşturucu Operasyonunda 3 Tutuklama
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Toroslar, Erdemli ve Anamur ilçelerinde gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Toroslar ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Dalakderesi Mahallesi’nde bulunan bir evde ve eklentilerinde arama yaptı. Yapılan arama neticesinde 7 kilogram kubar esrar ile ekili halde 309 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ise Erdemli ilçesine bağlı Kargıpınarı Mahallesi’nde bir şahsın uyuşturucu satışı yaptığının bilgisini aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, şahsı yakalayarak üst araması yaptı. Yapılan aramada 25 gram eroin maddesi ele geçirildi. Şahıs çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Jandarma ekipleri, Anamur ilçesi Malaklar Mahallesi’nde de bir şahsın uyuşturucu madde imal ettiğini ve sattığının bilgisine de ulaştı. Çalışma başlatan ekipler şahsı yakalayarak, arama yaptı. Yapılan aramada gazete kağıdına sarılı 11 adet satışa hazır uyuşturucu madde, 1 tütün esrar karışımı sigara bulundu. Şahsın evinde yapılan aramada ise 60 gram uyuşturucu madde ile 10 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.