Mersin Giada Ödül

Mersin Giada Ödül
Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) tarafından Mersin Girişimci İş Adamları Derneği’ne (GİAD) ’İnsan Kaynakları Alanında Fark Yaratan STK’ ödülü verildi.

İşkur’dan Serkan Özada’nın başkanlığını yürüttüğü GİDERİK tarafından 7.’si düzenlenen ’İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesi’ programı kapsamında, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol’a ’İnsan Kaynakları Alanında Fark Yaratan STK’ ödülü verildi.

Ödülü Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli’den alan İzol, "Son yıllarda teknolojide yaşanan hızlı değişimler ve çarpıcı gelişmeler insan hayatının her alanında karşımıza çıkmaktadır. ’Değişmeyen tek şey değişimin kendisi’ vurgusu yeni dünya düzeninin adeta sloganı haline gelmiştir. Bilgi, iletişim ve ulaşımda yaşanan teknolojik gelişmeler ve dijital devri, esnek, dinamik, değişken ve toplu tempolu piyasaların ortaya çıkmasına ve rekabetin artmasına yol açmıştır. Bunlar yaşanırken üretim modelleri değişmekte, insan kaynakları yönetiminin önemi her geçen gün daha da anlaşılmaktadır" dedi.

Mersin GİAD ailesi olarak Girişimci İnsan Kaynakları Derneği’nin öncülüğünde başlayan İnsan Kaynakları Birlik Projesi’nin ikinci aşamasında özellikle ’Yeni nesil liderlik’ kavramı üzerinde katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydeden İzol, "Gerçekleştirilen ’İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesi’ bu projenin ilk meyvesi olarak ortaya çıkmıştır. Zirvenin ikinci gününde, iş hayatında liderlik konusunu işleyerek liderlerin gözünden insan kaynakları yönetimine bir bakış açısı oluşturmaya çalışacağız. Bu etkinliğe katılan kurum ve kuruluşlarımızı tebrik ediyorum ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.