Mersin Barosu, Akdeniz Kaymakamı Pamuku Ağırladı

Mersin Barosu, Akdeniz Kaymakamı Pamuku Ağırladı
Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Mersin Barosu’nu ziyaret ederek, Baro Başkanı Ali Er ile bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Pamuk’a teşekkür eden Er, Mersin Barosu’nun çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Akdeniz Kaymakamlığı ve Akdeniz Belediyesi tarafından toplum yararına gerçekleştirilen tüm davet ve çalışmalara katıldıklarını belirten Er, gerek hukuki gerekse toplumsal her türlü konuda yardıma ihtiyaç duyulduğunda baronun her zaman görev alabileceğini söyledi.

Baro bünyesindeki komisyon ve merkezlerimiz vasıtasıyla tüm vatandaşlara, hakları ve hukukları konusunda bilgiler verdiklerini, özellikle kadın ve çocuk haklarına ilişkin eğitimler düzenlediklerini dile getiren Er, “Ülkemizde sıkça değişen yasalar karşısında baromuz, avukatlarımıza hızlı bilgi akışı sağlamak için aktif rol üstlenmekte, güncel yasa değişikliklerini takip ederek avukatlarımıza duyurmaktadır” dedi.

Başkan Pamuk da Mersin Barosu’nun ve üyelerinin, vatandaşın savunma haklarının temsilini özverili bir şekilde yerine getirdiğini söyledi. Baronun üyelerini ve vatandaşları hukuksal ve toplumsal olaylar karşısında bilinçlendirme çalışmalarının çok önemli olduğunu ifade eden Pamuk, bu çerçevede barolara çok önemli görevler düştüğünü vurguladı. Mersin Barosu’nun çalışmalarını yakından ve sosyal medya vasıtası ile takip ettiğini anlatan Pamuk, “Mersin Barosu yoğun bir şekilde çalışıyor. Özellikle çocukların ve kadınların eğitimi, hakları ve hukukları hakkında baronun yapmış olduğu eğitim ve bilgilendirme çalışmalarını takip ediyorum ve destekliyorum” diye konuştu.