Mersin Ak Partide Kongre Süreci 9 Eylülde Başlıyor

Mersin Ak Partide Kongre Süreci 9 Eylülde Başlıyor
AK Parti Mersin İl Başkanlığı, kongre sürecini 9 Eylül 2017 tarihinde Yenişehir İlçe Teşkilatı ile başlatıyor.

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin il ve ilçe kongre sürecinin 9 Eylül’de başlayacağını belirterek, “AK Partimizin 6. olağan kongre süreci başlamıştır. Mersin Teşkilatları olarak kongrelerimizi partimize ve davamıza yakışır coşkulu bir şekilde yapacağız” dedi.

9 Eylül’de yapılacak olan Yenişehir İlçe Teşkilatının kongresi ile kongre sürecine başlayacaklarını dile getiren Bostan, “Görev süreleri içerisinde tüm ilçe başkanlarımızın fedakar ve özverili çalışmalar yaptığına şahit olduk. Ancak bu bir bayrak yarışıdır. Kongreler sonrasında kim başkan olursa olsun AK Parti ile bu davaya hizmet edeceklerinden şüphemiz yok. Birlik ve beraberliğimiz dava arkadaşlığımız ilk günkü gibi kuvvetli ve aşkla devam edecektir. Şimdiye kadar fedakarca partimize ve davamıza hizmet eden tüm başkanlarımıza partimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kongrelerin AK Parti’ye yakışır, coşkulu ve başarılı bir şekilde yapılacağına güveninin tam olduğunu da kaydeden Bostan, kongre süreciyle ilgili şu bilgileri verdi: “9 Eylül’de Yenişehir, 10 Eylül’de de Toroslar ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Ardından sırasıyla kongre takvimine göre tüm ilçelerimizde kongrelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde tamamlayıp partimize, davamıza ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışta yanımızda olan, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen tüm arkadaşlarımıza minnet duyuyoruz. Kongre sonrasında eminim ki kazanan partimiz, ülkemiz ve Mersin’imiz olacaktır. Şimdiden tüm halkımızı ve partililerimizi kongrelerimize davet ediyor, demokrasi şölenine tanıklık etmeye çağırıyorum.”