Meramda Türk Askeri İçin Dua Edildi

Meramda Türk Askeri İçin Dua Edildi
Konya’nın merkez Meram ilçesinde, Afrin’e düzenlenen sınır ötesi operasyonun başarıyla sonuçlanması için sabah namazı sonrası Fetih suresi okunup dua edildi.

Meram Belediyesi hizmet binası yanındaki Sekine Hatun Camisinde sabah namazı sonrasında Türk askerinin terör örgütü üyelerine yönelik Afrin operasyonunun başarıyla sonuçlanması için Fetih suresi okundu. Camiye gelenler Türk askerinin muzaffer olması için ellerini semaya açarak dua etti. Cami çıkışında cemaate Meram Belediyesince çorba ikramı yapıldı.

“Millet olarak tek yürek ve tek yumruk olduk”

Sabah namazı sonrası cami çıkışında konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Afrin operasyonunda Türk ordusuna başarılar diledi. Başkan Fatma Toru, “Burada hep birlikte dualar yapıldı, Fetih Suresi okundu, ordumuz, devletimiz, milletimiz ve askerlerimiz için. Gazamız mübarek olsun. Rabbim ordumuzu, askerimizi muzaffer eylesin. Devletimizin, milletimizin bekasını, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Mehmetçiğimize her daim duamız sonsuzdur. Millet olarak hep birlikte tek yürek, tek yumruk ve tek ses olduk. Orduyla millet dayanışmasına devletimiz, milletimiz olarak hep birlikte gereken desteği verdik. Bin yıldır bu coğrafyanın hamisi olan, İslam’ın bayraktarlığını yapan devletimizin, ordumuzun Rabbim yardımcısı olsun ve ilelebet ayaklarımızı bu topraklarda sabit kılsın” dedi.