Mehmet Özmen, Hüseyin Ölger’i engelledi

Mehmet Özmen, Hüseyin Ölger’i engelledi
Kendini gazeteci olarak niteleyen Mehmed Özmen adında ki şahıs Gazeteci Hüseyin Ölger’i engelledi.
2 gündür Karaman kamuoyunun merakla takip ettiği yeniakit gazetesinin sözde muhabiri Mehmed Özmen adında ki şahıs, Gazeteci Hüseyin Ölger ile yaptığı tartışmanın ardından Hüseyin Ölger’i engelledi.
Gazeteci Hüseyin Ölger, olayı araştırmak için Mehmed Özmen hesabında ki kişiye mesaj atarak telefon numarasını istemesinin ardından Hüseyin Ölger için “ Mafya Beslemeleriyle konuşacak hiçbirşeyimiz yok” diye sayfasında yorum yazan Mehmed Özmen, terbiyesizliğini yorumlarla devam ettirmeye başladı.
Herkese “ Piç, İt, Mafya” gibi hakaretler eden Mehmed Özmen, Hüseyin Ölger’in yorumlarına dayanamayıp “Kendi çöplüğünde öt, Defol git” gibi cevap yazmanın ötesine gidemedi ve engelledi.
Hüseyin Ölger’in yorumlarından rahatsız olan Mehmed Özmen adında ki neydüğü belirsiz şahıs şuanda da TOKİ evlerinin gazetecilere rüşvet olarak verildiğini iddia ediyor. Oysa ki Gazeteciler için özel olarak yapılan ayrı bir konut falan yok. Rutin olarak yapılan toki evlerinden satın alan Gazeteciler herkes gibi peşinatlarını ödedi ve herkes gibi taksitlerini ödeyecekler. Sanki Gazetecilere Bedava verilmiş gibi göstermeye çalışan Mehmed Özmen “Yerel Medya ya Rüşvet” başlığını da utanmadan yazıyor.
Karamaninsesi.com olarak Mehmed Özmen’e soruyoruz, Gazeteciler Rüşvet aldıysa, Peki o Rüşveti veren kim? Toki Başbakanlığa bağlı olduğuna göre Rüşveti Başbakan Binali Yıldırım’mı verdi? Siz Başbakana rüşvetçi mi demek istiyorsunuz. Birileri rüşvet aldıysa illa birisinin de vermesi lazım.
Mehmed Özmen çık adam gibi açıkla Gazetecilere Toki evini kim rüşvet verdi? Durmadan Recep Muğlu diyorsun Pastacı Mehmet Diyorsun Nazmi Ünlü diyorsun bunlar mı verdi Toki evlerini…
Ya açıkla yada adam gibi sus.. belki adam gibi sus diyerek olmayan bir karakteri istediğimiz için çok şey istiyoruz ama kusurumuza bakma..
 
İşte Gazeteci Hüseyin Ölger ile Mehmed Özmen'in yaptığı o yazışma: