Mehmet Er herkesi Bayramda bir araya topladı.

Mehmet Er herkesi Bayramda bir araya topladı.
Teşkilat yöneticilerinden milletvekillerine, üyelerden belediye başkanlarına çok sayıda AK Gönüllü bayramlaşmada bir araya geldi
Ramazan Bayramının birlik beraberlik duyguları içinde idrak edildiği bu günlerde AK Parti Karaman İl Teşkilatında da bayramlaşma programı düzenlendi.
Teşkilatta daha önce görev yapan Milletvekili ve Belediye Başkanlarının da konuşma yapması teşkilatları hareketlendir. AK Parti'nni Başarılı İl Başkanı Mehmet Er, AK Parti'nin ilk Belediye Başkanı olan Ali Kantürk'den duayen ismi Mevlüt Akgün'e kadar herkesi bir araya getirdi.
 
Açılış ve selamla konuşmaları ile başlayan programda Karaman İl Başkanı Mehmet Er, ramazan ayının bereketine ve bayramın coşkusuna dikkat çekerek AK Teşkilatlar olarak seçime kalan son bir haftada daha sıkı bir çalışma içinde olunması gerektiğini vurgulayarak teşkilat mensuplarını özverilerinden dolayı tebrik etti.
 
Programda AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Atabay, SKM Başkanı Mustafa Habacı, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, geçmiş dönem Başkanlardan Ali Kantürk, Geçmiş dönem vekillerden Mevlüt Akgün de selamlama konuşmaları yaparak programa katılanların bayramlarını tebrik ettiler.
AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker konuşmasında bayramın gönül coğrafyamız açısından öneminden bahsetti ve ikinci bir bayramın da 24 Haziran akşamı yaşanacağını ifade etti.
Şeker; “ Türkiye’de bayram var, ama inşallah İslam coğrafyasında da Türkiye’nin bayramını yaşamaya niyet eden gözetleyen gönül veren Türkiye’nin önderliğinde çatısı altında toplanmayı bekleyen büyük bir coğrafya var. İnşallah bizim yükselişimizle birlikte onlarında bayramı olacak. Şu anda dünyada birçok Müslüman ülkesinde Müslümanlar kan ağlıyor. Gönül coğrafyamızın her tarafında buruk geçen bayramlar var. Sebebi ise küffar tek millet olmuş, halen hilal ve haç mücadelesine devam ediyor.” Diyerek sözlerine devam etti.
 
AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ise AK Parti’de hizmet yarışının kişilerle kalıcı olmayacağını emek veren hizmet veren herkesin yaptığı işin millete hizmet yolunda olduğunun değerli olduğunu ifade ederek darılmaca kırılmaca olmadan 24 Haziran seçimlerine tam gaz hazırlanmaları gerektiğini vurguladı.
 
Konuk; “Türkiye kritik bir süreci önümüzdeki günlerde tamamlamış olacak. Her seçimde söylenen bir laf var. İşte bu seçimler daha önemli. Ama İnanın bu defa gerçekten önemli. Bu defa yeni bir sistemin ülkeye kazandırılacağı bir seçimi yapıyoruz. Ülkemize dar gelen bedenimizi sıkan, o elbiseyi yenileyeceğiz.
 
Yeni bir sistem ile ülke yönetilecek. Bununda adı Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi. Sistemin eli rahatlayacak ayağındaki frangalar kırılacak. Ülke çok daha efektif yönetilecek. Verimli, bereketli güçlü bir ülkeyi bu yeni modelle geliştireceğiz.” Dedi.
 
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Av. Selman Oğuzhan Eser ise birlik ve beraberliği vurgu yaparak 15 Temmuzda gösterilen birlikteliğin 24 Temmuzda da gösterilmesiyle ülkenin büyük bir kazanım elde edeceğini ifade ederek şunları söyledi:
 
“Derdimiz çok büyük, tasamız çok büyük, kaygımız vatan kaygısı, vatanımızı korumamız gerektiğini biliyoruz. Bu bilinçle gece gündüz demeden Ramazan ayı boyunca çalıştık. Herkesle kardeşçe kucaklaştık, abi amca kardeş bildik herkesi bağrımıza bastık. Karaman halkıda sağ olsunlar gittiğimiz her yerde bizi evlatları olarak gördü. İnşallah bu birliğimiz daim olur. Seçimlerimiz çok önemli. Ülkenin kaderinin belirleneceği bir seçime gidiyoruz. Tankla tüfekle yamadıklarını ekonomik olarak yapmayan çalışanlara 24 Haziranda bu birlik ve beraberlik içinde gereken cevabı vereceğiz”
AK Parti Karaman Milletvekili Av. Hüseyin Mutlu ise konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin ne ifade ettiğinin iyi idrak edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam edilmesi gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi:
 
“Bu yolda son haftaya giriyoruz. İnşallah 24 Haziran gecesi muzaffer ve muvaffak olacağız. Beraber yürüyeceğiz beraber koşacağız. Hizmet yarışında Karaman’ı ve Türkiye’yi daha iyi yerlere getireceğiz.
Ülkemiz bölgesel ve küresel bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ancak Cumhurbaşkanımız dünya beşten büyüktür dedikçe üzerimize geliyorlar. Gelsinler. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi PKKsı PYDsi FETÖsü DAEŞi Haçlı Şabisi topu birden gelsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece birbirimize inandığımız sürece birbirimize güvendiğimiz ve omuz omuza yürüdüğümüz sürece bu Anadolu insanını ne topla tüfekle ne de başka bir şeyle alt edemezler.”