Medaş Bilgileri Güncelliyor, İletişim Kanallarını Geliştiriyor

Medaş Bilgileri Güncelliyor, İletişim Kanallarını Geliştiriyor
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) sorumlu olduğu 6 ilde hizmet kalitesini her geçen gün arttırıyor.

Konya, Aksaray, Karaman, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir’de daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren MEDAŞ Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran, “MEDAŞ olarak planlı kesinti bilgilerini, müşterilerimizin mağdur olmaması için basın, internet sitemiz, sosyal medya ve diğer platformlar aracılığıyla paylaşıyoruz. Artık bu hizmetimizi kişiye özel sms ve e-posta yoluyla da sağlıyoruz. Müşterimiz kendisine gelen bilgilendirme mesajıyla 48 saat öncesinden kesinti zamanını ve süresini öğrenebiliyor" dedi.

MEDAŞ abonelerinin bu hizmetten faydalanması için bilgilerinin güncel olmasının önemine değinen Eyüp Erduran, “Hizmetlerimizden ve fırsatlardan faydalanmak için MEDAŞ müşterileri 186 çağrı merkezimizden, işletmelerimizden veya www.meramedas.com.tr internet sitemizden bilgilerini güncelleyebilir. Daha iyi hizmet vermek ve etkin iletişim kurmak için kullanıcı bilgilerinin güncelliği bizim için büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Erduran, abonelikleri adlarına düzenlenmeyen tüketicilerin sahip olması gereken birçok hak ve hizmetten faydalanamadığını, mağduriyet yaşanmaması için abonelikleri üzerine almaları çağrısında bulundu.