Makine Mühendisleri Bowling Turnuvasında Buluştu

Makine Mühendisleri Bowling Turnuvasında Buluştu
Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi (MMO), makine mühendislerini bowling turnuvasında bir araya getirdi.

MMO Konya Şubesi üyeleri ve ailelerine yönelik sosyal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bir alışveriş merkezinde oda üyeleri arasındaki dayanışmayı ve dostluğu geliştirme amacıyla ailelerinin de katılımıyla bowling turnuvası gerçekleştirildi.

Etkinlik hakkında bilgi veren MMO Konya Şubesi Başkanı Ö. Erdoğan Duransoy, "Kuruluş amacı üyelerine ve topluma hizmet etmek olan odamız, üyelerimizin mesleki alanda kendilerini geliştirmelerini, teknolojiyi ve teknik gelişmeleri takip etmelerini sağladığı gibi; üyelerimiz ve aileleri için kültürel geziler, sportif turnuvalar, geleneksel gece yemekleri, piknik organizasyonları gibi sosyal etkinlikler de tertip etmektedir. Odamız tarafından devam eden bu çalışmalar kapsamında; üyelerimiz ve ailelerinin katılımı ile bowling turnuvası düzenlenmiştir" dedi.

Üyelerin ve ailelerinin katılımıyla bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen turnuvaya 145 oda üyesinin katıldığını ifade eden Duransoy, "Oda üyelerinin mücadelesi sonucunda Şükrü Çağlar birinci olmuştur. Bunun yanında; Mutlu Baş ikinci, Oğuzhan Pamukçu üçüncü olmuştur. Dereceye giren üyelerimizin kupaları ile turnuvaya katılan diğer üyelerin mansiyonları şube yönetim kurulumuz tarafından taktim edilmiştir. Oda üyeleri arasındaki dayanışma ve dostluğu geliştirmenin amaçlandığı bowling turnuvasında ayrıca, yoğun çalışma temposu içerisinde beyinsel yorgunluğun atılarak bedensel zindeliğin kazanılması, daha önceki yıllarda olduğu gibi muhabbet ve dostluk ortamının tesis edilmesi de hedeflenmiştir. Odamız, üyelerimize mesleğimizi ve toplumumuzu ilgilendiren her konuda destek olmaya dün olduğu gibi bugünden sonrada devam edecektir. Bütün meslektaşlarımızın Bowling Turnuvasına göstermiş oldukları ilgileri bizi mutlu etmiştir. Gücünü üyelerinden alan Odamızın her türlü organizasyonuna yoğun katılım sağlayan üyelerimize teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.