Magipten Özhedef Sigortaya Ziyaret

Magipten Özhedef Sigortaya Ziyaret
Mardinli Genç Girişimci İş İnsanları Platformu (MAGİP) üyeleri, Mersin’de faaliyet gösteren Özhedef Sigortayı ziyaret ederek faaliyetleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette konuşan MAGİP Üye İlişkiler Sorumlusu Bilal Altunya, üyelerin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, "Bu hedefi gerçekleştirmemizde üyelerimizle olan iletişimimizin sürekli olmasına bağlıdır. Yapmış olduğumuz bu ziyaretlerle üyelerimizin talep ve beklentilerini yerine getirmek için ilgili kurumlarımızla istişare ediyoruz. Mevlana’nın da ifade ettiği gibi, her birimiz tek kanatlı melekleriz, ancak bizler birbirimizi kucaklayarak uçabiliriz. İşte bugün bizler melekleri uçurmak için buradayız" dedi.

Özhedef Sigorta Genel Müdürü Abdulcelil Alkış ise ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Her düşünceyi ve etnik grubu bünyesinde barındıran Mersin’de her mezhepten ve her ırktan insanlarımız var. Bu bizim zenginliğimizdir. Ayrılıklarımız bizi ayrıştırmamalı. Bizim zenginliğimiz olmalı. Farklılıklarımızı ne kadar kucaklarsak, birbirimize sevgimizi ve saygımızı ne kadar arttırırsak, o kadar ülkenin birliğine ve beraberliğine de gelenek göreneklerimizin yaşatılmasına da çok büyük katkılar sağlamış oluruz. Doğduğumuz toprakları ve geleneklerimizi unutmayacağız ancak doyduğumuz, yaşadığımız topraklara Mersin’e hep beraber sahip çıkacağız. Hem kendi aramızda hem Mersin’deki diğer kişi ve guruplarla ilişkilerimizi geliştirip kardeşliğimizi ilerletme azminden bir an olsun geri durmayacağız" diye konuştu.