MHP Teşkilatı çalışmalara devam ediyor.

MHP Teşkilatı çalışmalara devam ediyor.
MHP İl Başkanı Oktay Yılmaz ve Milletvekili adayı Hüseyin Korkmaz, Seçim çalışmalarına devam ediyor.
24 Haziran'ın bir başlangıç olacacağını söyleyen MHP İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz açıklamasında; "Türkiye’nin yıkımı için el ovuşturanlara, inanıyorum ki, izin ve fırsat vermeyecektir. Karamsarlığa şüphesiz yer ve gerek yoktur. Kötümserlik salgınını bir olarak, diri olarak, iri olarak tedavi etmek şarttır, doğrusu da bu olacaktır. Egemenliğin sahibi Türk milleti her şeyi bilmekte, görmekte, bizzat yaşamaktadır. İlahi adalet ise herkes ve hepimiz için bağlayıcıdır.
Artık ülkemizin daha fazla zaman kaybetmeden esas gündemine dönmesini arzu ediyoruz. Zira hem küresel iktisadi risklerin hem de yakın coğrafyamızdaki belirsizliklerin yeniden artmaya başladığı bir dönemdeyiz. Böyle bir ortamda yapısal reformlara odaklanarak ekonomik yapımızı güçlendirmeli, daha sağlam bir zeminde 2023 hedeflerimize ilerlemeliyiz. Bunun için de ülkemizde huzur ortamını güçlendirmeliyiz.
24 haziran seçilmelerinden sonra huzurun temellenmesi, yüzlerin gülmesi, milletimizin güçlenmesi dileğimizdir.
 
Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Milletvekili adayı Hüseyin Korkmaz ise açıklamasında; "Seçim Birliğimize Vesile Olsun." dedi.
Hüseyin Korkmaz; " MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önerisiyle yola çıkılan 24 Haziran Seçimleri ülkemize hayırlı olsun. Hayır denilen şey birliktir, dirliktir, bütünlüktür. Can ve mal güvenliği içinde insanların iş gücü sahibi olmalarıdır. Yatırımın ve üretimin ve de istihdamın artmasıdır. Ekonominin büyümesi refahın yükselmesidir.
Bütün bunların gerçekleştirme sorumluluğu milletin oylarıyla belirlenen Milletvekillerinin omuzlarındadır. Bu vesile ile MHP olarak 24 Haziran seçimleri Vatanımıza, Milletimize Hayırlı Olsun dileklerinde bulunuyoruz. Birliğimiz ve Dirliğimize yol açmasını umut ediyoruz.