MEHMET BİLGİÇ İSTİFA ETMEMİŞ

MEHMET BİLGİÇ İSTİFA ETMEMİŞ
7 aydır Karamanda olmayan Belediye Başkan Yardımcı Mehmet Bilgiçin herkes tarafından istifa ettiği biliniyordu. Meğer İstifa etmemiş ve 7 aydır maaş alıyor.

Bundan 7 Ay önce Karaman Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiği bilinen Mehmet Bilgiç’in istifa etmediği ortaya çıktı.

Karaman basınında yer alan haberlerde Mehmet Bilgiç’in görevinden istifa ettiği söz ediliyordu, Karaman belediyesi tarafından da herhangi bir resmi açıklama yapılmasa da herhangi bir tekzip de yayınlanmamıştı.
 
Haber sitemizin Bilgi edinme yasasından faydalanarak Karaman Belediyesinden elde ettiği bilgiler bir hayli ilginç.
 
Şu anda Hacı Osman ÜNÜVAR, Hacı Mehmet ÖZTAŞ ve Mustafa ALANYA’nın makamlarında görevlerini sürdürürken, Mehmet Bilgiç adına her hangi bir makam odası veya isim bile geçmiyor. Karamaninsesi.com’un Belediye Başkan yardımcıları Kaç Kişi dir? Sorusu karşısında verilen cevap ise 4 kişi olduğudur.
 
Belediyenin Mehmet Bilgiç hakkında 7 aydır gelmeyişini ise “İzinli ve Rapor kullanıyor”  diyerek açıklaması bir hayli tuhaf.
 
MADEM İZİNLİ NEDEN BELİRTMİYORSUNUZ?
 
Belediye’nin resmi web sitesi ise HABERİMİZİN doğruluğunu ortaya koyuyor. Çünkü resmi web sitesi de Başkan yardımcılarını 3 kişi olarak gösteriyor. (en altta resmi var) Madem ki izinli veya rapor alıyor, neden 4 kişi değil de 3 kişi olarak belirtiliyor.
 
Belediye başkan yardımcılarını 3 kişi olarak göstermesi ve Mehmet Bilgiç’i göstermemesi “NEDEN SAKLI TUTUYORLAR” sorusunu akıllara getiriyor.
 
MEHMET BİLGİÇ HALEN MAAŞ ALIYOR.
 
Karaman Belediyesine  “Belediye Başkan yardımcıları Ne kadar Maaş almaktadır.” Sorusu karşısında Belediyenin verdiği cevap ise içler acısı. Verilen cevap aynen şu şekilde; “Belediye Başkan Yardımcıları 657 ʹye tabi Mehmet BİLGİÇ ve Hacı Osman ÜNÜVAR, 5393 sayılı Kanunun49. Maddesine göre Belediye Meclis Üyelerinden Mustafa Alanya ve Hacı Mehmet ÖZTAŞʹ tır. Belediye Başkan Yardımcılarımızdan 657ʹye tabi olanlar 1.dereceli Kadroda, Bakanlar Kurulu ile açıklanan katsayıya göre; 5393 Sayılı Kanuna göre atananlar ise Belediye meclisince kabul edilen 76.000 Gösterge katsayı çarpımı tutarında maaş almaktadırlar.”
 
Yukarıda Mehmet Bilgiç’in 657 ye tabi olduğunu yani 1. dereceli kadroda yer aldığını gösteriyor. Hem de 7 aydır gelmeyen biri. Mehmet Bilgiç Rapor alabilir hasta da olabilir insanlık hali saygı duyarız, Ama şunu da unutmayın ki kimse “vazgeçilmez” değildir.
 
Merhum Bülent Ecevit için “Hasta yatağında Memleket mi idare edilir” diye tepki gösterenler NEREDESİNİZ?
 
Emek vererek maaşını almak isteyen TEKEL işçilerine “Yetimin hakkını yedirtmem” diyenler NEREDESİNİZ?
 
Memlekette birçok üniversiteli gençler, akıllı ve çalışkan beyinler sokaklarda gezerken.. 3-5 kuruş kazanmak için simit bile satarken, neden 7 aydır Karaman’a bile gelmeyen birine rapor maskesiyle halk tabiriyle Minareye kılıf giydiriyorsunuz. Sizin AK Belediye anlayışınız buysa size değil sizi seçtiğimiz için bize yazıklar olsun.
 
Biz ulaşabildiğimiz, görebildiğimiz haksızlıkları aziz halkımıza aktarmaya devam edeceğiz. Aziz halkımızdan da rica ediyoruz. Şahit olduğunuz olayları bizlere ulaştırın.
 
Çünkü Karamaninsesi.com’un görevi “Emr-i biʹl maʹrûf ve nehy-i anil münker” dir. 
 
 
Haftaya haksız kazanç2