LİSE MEZUNİYET TÖRENİNDE AHLAKSIZ SKANDALLAR

LİSE MEZUNİYET TÖRENİNDE AHLAKSIZ SKANDALLAR
Anadolu lisesi mezuniyet töreninde skandal görüntüler yaşandı.
Karaman Anadolu Lisesi Okul İdaresi tarafından düzenlenen mezuniyet balosunda lise öğrencilerine yakışmayacak skandal olay gerçekleşti.
Müzik ve eğlence programına katılan öğrenciler mezun olmanın ve kep atmanın heyecanını yaşarken eğlencenin dozunu kaçırdılar.
 
17–18 yaşlarında ki Lise mezunu kız öğrencilerin yarı çıplak bir şekilde eğlenmesi ve Erkek öğrencilerinde ellerinde bira ile alkol almaları geceye damgasını vururken okul idaresinin hiç ses çıkarmaması tepkilere neden oldu.
 
ELİT KESİMDE DEKOLTE, ANADOLUDA YARI ÇIPLAK GİYSİLER!
 
Karaman Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Altun, Karaman Eğitim Müfettişleri Başkanı Ali Dutal, Okul Müdürü Hasan Hüseyin Yıldırım ve Öğretmenlerinde katıldığı gecede daha reşit çağına gelmemiş bayan öğrencilerin elit kesimde Dekolte diye tabir edilen Anadolu da Yarı çıplak olarak bilinen giysileri giymesine okul idarecileri hiç seslerini bile çıkarmadılar.
 
Eğlence esnasında Erkek öğrenciler ise zaman zaman dışarıda Bira içerken Eğlenceyi İdare edemeyen sözde İdareciler içeride kız öğrencilerinin göbek atmasını alkışlarla izlediler.
 
Üniversitelerde ki Mezuniyet törenlerinde yaşanan rezaletler sonlandırılmazken, bu Ahlaksız eğlencelerin Lise mezuniyetine kadar inmesi Talim ve Terbiyenin yok olduğu ülkemizde Hükümetin Eğitime ne kadar önem verdiğini ortaya koyuyor.