Kutlama Mesajları

Kutlama Mesajları
Kadir Gecesi Kutlama Mesajları

AK PARTİ KARAMAN MİLLETVEKİLİ DR. RECEP ŞEKER’İN 
KADİR GECESİ MESAJI 


    AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
    ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi:
 “Rahmet, mağfiret ve arınma iklimi on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı şerifin son günlerine yaklaşmanın burukluğunu, bin aydan daha hayırlı Kadir gecesine kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. 
Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı Kadir Gecesi dinimiz de en faziletli ve en kutsal sayılan bir gecedir. 

Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim nuru ile karanlıklar içerisinde yönünü kaybetmiş olan insanlığa ışık tutmuş, eşsiz ilke ve mesajları ile hüzünlü ve bîtap gönüller için neşe kaynağı olmuş inananlar O’nun rahmeti ve şifası ile huzur bulmuştur. 
 Kadir gecesini idrak etmenin ve ondan nasiplenmenin yolu, Kur'an-ı Kerim'in eşsiz mesajına kulak vermek, onu anlamak ve onun aydınlattığı istikamette yürümekten geçmektedir. 
Bu duygu ve düşüncelerle bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir Gecesinin ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını, bu gecenin hürmetine İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının durmasını, bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm İslam âleminin ve milletimizin Kadir Gecesi’ni tebrik ederim.” Dedi.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

KTSO BAŞKANLAR´DAN KADİR GECESİ MESAJI 


Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Yayınladıkları mesajda;
“Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ne bir kez daha kavuşmuş bulunmaktayız.  Kadir Gecesi saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir. Bu gece, kalplerimizin, duygu ve davranışlarımızın her türlü kötülükten arınması, aramızdaki sevgi ve bağışlamanın hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânı olarak değerlendirilmelidir.  Bu gece, hepimizin rahmete berekete, bağışlanmaya ve olgunluğa ulaşabilmesi için çok önemli bir fırsattır. 
Günümüzde fazlasıyla görülen her türlü dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine aramızda sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk ve kardeşliğin hâkim olması için çalışmalıyız. Huzur ve mutluluğun kaybolduğu, tartışma ve gerginliklerin zaman zaman en üst seviyelere yükseldiği böyle bir dönemde bizi biz yapan manevi değerlerimizi güçlendirmemiz gerekmektedir. 
Bu vesileyle; bu kutsal günlerin insani duyguların öne çıkmasına yardımcı olması ve mübarek Ramazan Bayramına ülkemizin ve tüm Müslüman camiasının barış, huzur ve mutluluk içerisinde girmesi dileklerimizle Kadir Gecenizi en içten duygularla kutlar; Tüm insanlık alemine barış sevgi ve huzur getirmesini temenni ederiz” dediler.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ÜMİT GÜLİN GÖKSOY;

Hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde.
 Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi‘ne kavuşuyor olmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Bizler her ne kadar Kadir Gecesine kavuşmanın sevincini ve heyecanını yaşasak da hüzünlü bir Ramazan ayı yaşadık.
Ramazan boyunca İslâm coğrafyasında insanlığa reva görülen zulüm ve şiddetin üzüntüsünü yüreğimizde yaşarken onları dualarımızdan hiç eksik etmiyoruz.
Bu vesile bir kez daha Atatürk Havalimanı'nda  terör saldırısında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.
Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde yağdığı Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilece olacaktır.
Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı gündür. 

Barış için, kardeşlik için birlik beraberlik için güzel bir fırsattır bu düşünce ve temennilerle bütün İslam âleminin, Kadir Gecesini kutluyor, bu gecenin milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

AK PARTİ KARAMAN İL BAŞKANI NAZMİ ÜNLÜ;
Birlik dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan Ayı'nı uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak ediyoruz. Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Birlik, beraberlik ve kardeşlik sofralarında buluştuğumuz Ramazan-ı Şerif’in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ne ulaşmanın huzurunu, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.
Kırgınlık, kin ve nefretin yerine sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hâkim kılmalıyız. İslam âlemi için gecelerin en feyizlisi ve en bereketlisi olan Kadir Gecesi’nin rahmet ve bereketinden yararlanmayı Rabbim bizlere nasip etsin. Bu gece, özellikle İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının durması için, ülkemizi karanlık günlere sürüklemek isteyen şer odaklarının bertaraf olması, barış ve huzur ikliminin dünyaya hâkim olması için dua edelim. Rabbim bu gecede yapacağımız dualarımızı kabul etsin. 
Bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecenizi tebrik ediyor, millet olarak aramızdaki sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı artırmasına, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

AK PARTİ KARAMAN MERKEZ İLÇE BAŞKANI AHMET AKCA;

“Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Bizi bu geceye kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Dileklerimizi, isteklerimizi Allah'a arz etmek için de değerli bir fırsat olan Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir.

Kadir Gecesi de bin aydan daha hayırlı bir gece olup, aynı zamanda müminler için de bir fırsattır. Kadir Gecesi saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir.
Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor, bu gece ülkemiz için dua etmeyi unutmayalım. Rabbim vatanımızı bölmek isteyenlere vatan hainlerine fırsat vermesin. Rabbim askerimize, polisimize, halkımıza yardım etsin. Vatanımızı bölmek isteyen iç ve dış güçlere Rabbim fırsat vermesin inşallah.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslâm Âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecede yapılan duaların İslam âleminin kardeşlik, birlik, dirlik ve beraberliğine vesile olmasını temenni ederim

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

İL GENEL MECLİS BAŞKANI CELALETTİN GÜNGÖRER KADİR GECESİ MÜNASEBETİYLE KUTLAMA MESAJI 

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin GÜNGÖRER Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında; Dini hayatımızda önemli bir yere sahip olan Kadir Gecesinin değeri, insanlığa rehber, şifa ve ebedî mutluluğun anahtarı olarak gönderilen Kur’an’ı Kerim’in o gecede yeryüzü ve beşerle buluşmaya başlamasından kaynaklanmaktadır.
"Kadir gecesi Rabbimizin insanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşettiği mübarek bir gecedir. Kadir Gecesini idrak ederken; açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen bir görev ve sorumluluktur. Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe, huzur getirmesini, bu gecenin hayırlara vesile olmasını, kardeşliği, sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirmesini, dünya üzerindeki savaş, şiddet ve akan gözyaşlarının dinmesine, ülkemizdeki terör belasının sona ermesine ve İslam âleminin birliğine vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.