Küçükler Hentbol Grup Müsabakaları Sona Erdi

Küçükler Hentbol Grup Müsabakaları Sona Erdi
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Küçükler Hentbol Grup müsabakaları sona erdi.

18-20 Mart 2017 tarihleri arasında Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen küçükler hentbol grup müsabakaları 10 il, 20 takım ve yaklaşık 280 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. 
Karaman’ın ev sahipliğinde üç gün boyunca devam eden müsabakalarda takımlar bir birinden heyecanlı ve çekişmeli karşılaşmalara imza atarken, sporcuların centilmence hareketleri sporseverlerin takdirini kazandı. Maçlar sırasında oyuncuların ortaya koyduğu performansı beğendiği gözlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ın, takımları sık sık alkışladığı ise dikkatlerden kaçmadı.
Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde İstanbul, Hatay ve Nevşehir takımları, kızlar kategorisinde ise Niğde, Adana ve Niğde takımları Kütahya’da yapılacak olan yarı final grup müsabakalarına katılma başarısı gösterdi. 
Dereceye giren takımlara başarı belgeleri ve madalyaları ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Topal tarafından verildi.
Karaman’da sportif etkinliklerin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Kısacık;” İlimizde gerçekleştirilen küçükler hentbol grup müsabakaları tam anlamıyla heyecanlı ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyor, bundan sonra katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum.”