Konya Milletvekili Erdoğan, Fetö/pdy Davasını Takip Etti

Konya Milletvekili Erdoğan, Fetö/pdy Davasını Takip Etti
AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, Genel Merkez İnsan Hakları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan başkanlığında Isparta’da görülen FETÖ/PDY davasının duruşmasını takip etti.

Konya Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan, Isparta Adliyesinde görülen 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, Isparta eski Garnizon Komutanı Mustafa Kurutmaz’ın da aralarında bulunduğu 9’u tutuklu 21 sanığın yargılandığı FETÖ/PDY davasının duruşmasını, AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan başkanlığında, Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı 24. Dönem Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve teşkilat mensupları ile birlikte izledi. AK Parti Konya Milletvekili Erdoğan, Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı olarak milletimizin yüreğinde derin yaralar açmış FETÖ, 28 Şubat gibi davaları takip ettiklerini belirterek, “Teşkilat mensuplarımızla, sivil toplum kuruluşları, avukatlar ve vatandaşlarımızla hainlerin cezasını çekmesi ve yapılan ihanetin unutulmaması için davaların görüldüğü illere gidiyoruz. Bu her vatandaşımızın yapması gereken bir davranıştır. Duruşma salonlarını boş bırakmamalıyız. Bu davalar milletimizindir ve bütün vatandaşlarımızın sahip çıkması gerekmektedir” dedi.

“Konya’da da davaların takibi yapılıyor”

Konya’da da davaların takibinin yapılmakta olduğunu ifade eden Erdoğan, 6 Şubat tarihinde Konya İl İnsan Hakları Başkanlığı tarafından yapılan program ile içerisinde doktor, öğretmen, asker, işçi, esnaf, diyanete bağlı imam ve çoğunluk olarak esnaflardan oluşan 480 sanıklı davanın takip edildiğini de belirtti.