Kılbasanʹa Toki Evleri Yapılıyor.

Kılbasanʹa Toki Evleri Yapılıyor.
Kılbasan Belediye Başkanı İbrahim Baykara, haber sitemize açıklama yaparak Toki evlerinin kayıtlarının başladığını söyledi.

 Başbakanlık Toplu Konut İdaresi TOKİ tarafından Kılbasanʹa yapılacak olan 600 konutun kayıtları başladı.
Kılbasan Belediye Başkanı İbrahim Baykara haber sitemizi arayarak konu hakkında kısa bir açıklama yaptı. İbrahim Baykara yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Uzun zamandır TOKİ ile konut yapımı hakkında yaptığımız görüşmeler neticesinde Kılbasanʹa 600 konut yapma kararı aldık. 85 m2 2+1 ve 115 m2 3+1 arsa büyüklüğü 1.000 m2 olan konutlar yapacağız. Karadağın eteklerinde yapılacak olan bu proje Türkiye genelinde eşine zor rastlanır projelerden biri olacak. Buradan ev almak isteyenlerin Kılbasan Belediyesini aramaları ve ön bilgileri aldıktan sonra kayıt yapmaları gerekmektedir. Çekilen kura sonucunda hak sahibi olanlar evlerini teslim aldıktan sonra 180 ay taksitle ödeyecekler. " dedi.

Güzel bir yerleşim yeri olacağını belirten Belediye Başkanı İbrahim Baykara konutların yapılacağı alanın karşısına da ormanlık yapılacağını ve şu anda fidan dikimininde başladığını belirtirken, daha geniş bilgiler almak isteyen kişilerin Kılbasan Belediyesini  (338) 232 41 93 telefon numarasından aramaları gerektiğini söyledi.