Kılbasan Köyü Sentetik Futbol Sahasına Kavuşuyor

Kılbasan Köyü Sentetik Futbol Sahasına Kavuşuyor
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırım projeleri arasında yer alan Kılbasan sentetik futbol sahasının yapımı devam ediyor.

  AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ile birlikte Karaman’da devam eden spor yatırımlarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı. İncelemeleri sırasında açıklamada bulunan Milletvekili Recep Şeker, “Sümer Mahallesi’nde inşaatı devam eden Sporcu Fabrikası ile Kılbasan köyünde yapımı devam eden spor yatırımlarımız tamamlandığında Karaman daha modern ve yetenekli sporcuların yetiştirmesinde daha kaliteli bir spor tesislerine kavuşmuş olacak. İnşaatı devam eden bölgelerimize spor alanlarının yapılması Karaman’ımızın spor alanında daha da güçleneceği anlamına geliyor. Spor yatırımlarımız ileriki dönemlerde buralarda da kalmayıp farklı bölgelerimize de faaliyete geçecek. Gerçekleştirilen bu yatırımlar sayesinde Karaman artık spor şehri olma yönünde büyük bir mesafe kat edecek. Yapımı tamamlanan tesislerimizden yetişecek olan evlatlarımız ise ülkemizin ve Karaman’ımızın adını ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde duyuracaklardır" diye konuştu.
  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, “Kılbasan köyümüze güzel ve daha modern bir futbol sahası kazandırıyoruz. İnşallah Sporcu Fabrikamız ile birlikte en kısa sürede 500 kişilik tribünü olan, FİFA onaylı zemine sahip ve tam aydınlatmalı sentetik çim yüzeyli futbol sahasını bu şirin köyümüze kavuşturacağız” dedi.