Kazım Karabekir Paşa’ya Vefa

Kazım Karabekir Paşa’ya Vefa
Kombassan Vakfı’nın kültür hizmeti olarak hazırladığı “Kazım Karabekir Paşa’ya Vefa” prestij kitabının tanıtımı ve anma programı, Kazım Karabekir Paşa’nın Vefatının 67. Yıldönümü münasebetiyle 27 Ocak Salı günü gerçekleştirilecek.“Kazım...

Kombassan Vakfı’nın kültür hizmeti olarak hazırladığı “Kazım Karabekir Paşa’ya Vefa” prestij kitabının tanıtımı ve anma programı, Kazım Karabekir Paşa’nın Vefatının 67. Yıldönümü münasebetiyle 27 Ocak Salı günü gerçekleştirilecek.
“Kazım Karabekir Paşa’ya Vefa” kitabının tanıtımı ve anma programı, Kazım Karabekir Paşa’nın vefatının 67. Yıldönümü münasebetiyle 27 Ocak Salı günü Konya İl Halk Kütüphanesi Konferans salonunda Saat: 20.00’de gerçekleştirilecek. Programda, Kombassan Vakfı’nın, kültür hizmeti olarak hazırladığı “Kazım Karabekir Paşa’ya Vefa” prestij kitabı da yazarları tarafından tanıtılacak.
Kitabın editörü Doç. Dr. Caner Arabacı, basılan ve basılmayanlarla birlikte, altmış sekiz eseri kaleme alan Kazım Karabekir Paşa’nın, tarihimizin en çok eser vermiş generali konumunda olduğunu ve Kazım Karabekir Paşa’nın değişik yönleriyle ele alınacağını belirtti.
Konya Aydınlar Ocağı organizasyonuyla gerçekleşecek olan programa bütün vatandaşlar davet edildi.