Kaymakam Kula, Koyuncu Yeni Merkez Camisi İnşaatını İnceledi

Kaymakam Kula, Koyuncu Yeni Merkez Camisi İnşaatını İnceledi
Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli’nin 185’inci camisi olarak 2014 yılının kasım ayında temeli atılan Koyuncu Yeni Merkez Camisi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Erdemli Koyuncu Yeni Merkez Camii Yaptırma Derneği Başkanı Habib Gürgah, inceleme esnasında cami ile ilgili bilgiler aktardı.

Caminin temelinin 7 Kasım 2014 tarihinde atıldığını belirten Gürgah, "Camimiz 4 bin metrekare parsel üzerine 900 metrekare oturumlu, üç katlı, 4 minareli ve minarelerin biri engelli asansörü bulundurucak şekilde, 3 bin 100 metrekare sosyal donatı alanına sahip bir cami olacaktır. Gerek sosyal donatıları gerekse yeşil alanı ile Erdemlimize yakışır güzel bir ibadethane olacaktır" dedi.

Caminin kaba inşaatının yüzde 85’inin tamamlandığını belirten Gürgah, "Kısa süre sonra dördüncü minareye başlanacak. Şuana kadar bizleri yalnız bırakmayıp maddi manevi yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun, Allah kazançlarına bereket versin. Camimizin biran önce tamamlanması için hazırseverlerimizin bizleri yalnız bırakmayacağını biliyoruz" şeklinde konuştu.

Camiyi inceleyen Erdemli Kaymakamı Avni Kula ise, "Erdemli insanının destekleriyle caminin inşaasının artık son aşamaya geldiğini görüyoruz. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.