Kavga Ettiği Kişiyi Müşterilerinin Gözü Önünde Öldürdü

Kavga Ettiği Kişiyi Müşterilerinin Gözü Önünde Öldürdü
Karaman’da, bir lokanta sahibi, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı müşterilerinin gözü önünde pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olayda, 1 kişi de yaraladı.Olay, gece saat 03.15 sıralarında Alişahane mahallesi Kemal...

Karaman’da, bir lokanta sahibi, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı müşterilerinin gözü önünde pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olayda, 1 kişi de yaraladı.
Olay, gece saat 03.15 sıralarında Alişahane mahallesi Kemal Kaynaş Caddesinde bulunan lokantada meydana geldi. Lokanta işleten Hayrettin B. (40), alacak verecek meselesi yüzünden iş yerine gelen Mustafa Türegen (40) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hayrettin B., iş yerindeki pompalı tüfekle Mustafa Türegen ve kavgayı ayırmaya çalışan Türegen’in arkadaşı Oğuz Ç’ye (23) lokantada bulunan müşterilerinin gözü önünde ateş etti. Yüzüne isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Türegen, ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kolundan yaralanan Oğuz Ç. ise tedavi altına alındı.
Olaydan sonra kaçan Hayrettin B., polis tarafından evinde yakalandı.