Katil Zanlısı Facebook hesabından paylaşmış

Katil Zanlısı Facebook hesabından paylaşmış
Sudurağı’nda ki cinayetin zanlısı da kayıp haberini paylaşmış.

KARAMANİNSESİ.COM / ÖZEL HABER...

Sudurağı’nda meydana gelen cinayette zanlının paylaşımı dikkat çekti.

6 gündür kayıp olan Yasin Uzun’u öldürme şüphesiyle gözaltına alınan Hikmet Y. 4 gün önce Yasin Uzun’un kaybolduğunu duyuran bi haberi kendi facebook sayfasından paylaşması kendisini kamufle mi etmeye çalışıyor sorusunu akıllara getirdi.  

Hikmet Y. ile Yasin Uzun’un arasında nasıl bir dostluğu vardı bilinmiyor ama Yasin Uzun’un yaklaşık 5 ay önce Hikmet Y. nin facebook sayfasında Konya Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'de ki yer paylaşımına yorum yazan Yasin Uzun Geçmiş olsun abi ne hayirdiye mesaj attığı görüldü.

Yine aynı dönemlerde Hikmet Y. nin paylaştığı bir resme “Yakismisdiyerek yorum yazmış.

Yasin Uzun’un Hikmet Y. nin facebook sayfasına yazdığı diğer bir yorumda ise “Gecmis olsun” diyen Yasin Uzun’a Hikmet Y. ise “Saolasin yasindiyerek cevap verdiği görüldü.

 

14 MART NE ANLAMA GELİYOR?

Yasin Uzun ile Hikmet Y. nin eşi H.Y. arasında ilişki olduğu iddiaları tüm kasabada konuşulurken Yasin Uzun’un son zamanlarda Hikmet Y. nin evi etrafında dolaştığı kasabalının dilinde düşmüyor..

Öldürülen Yasin Uzun’un Hikmet Y. nin facebook sayfasında ki hemen hemen bütün paylaşımlarını beğenmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Zaman zaman yorumlarda yazan Yasin Uzun Hikmet Y. nin paylaşımlarını beğenmeye 14 Mart tarihinde başlamış.

14 Mart tarihi öncesinde Hikmet Y. nin hiçbir paylaşımını beğenmeyen Yasin Uzun 14 Mart tarihinden sonra ki bütün paylaşımları ya beğenmiş ya da yorum yazmış.

Yaklaşık 1 yıldır Hikmet Y. nin evi etrafında dolaştığı iddia edilen Yasin Uzun’un Hikmet Y. nin eşini mart aylarında mı tanıdı sorularını akıllara getirdi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLA