Karamanlı Yüzücüler Engel Tanımadı

Karamanlı Yüzücüler Engel Tanımadı
Karamanlı yüzücüler toplamda elde ettikleri 15 Türkiye derecesi ile büyük bir başarıya imza attı.

Samsun’un ev sahipliğinde Atakum Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen Okullararası Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası yarışmalarına antrenör Aziz Hopyar eşliğinde 5 sporcu katılan Karaman ekibi yıldızlar ve gençler kategorilerinde elde ettiği 7 Türkiye birinciliği, 6 Türkiye ikinciliği ve 2 Türkiye üçüncülüğü ile bedensel engelliler kategorisinde elde edilen başarılara bir yenisini daha ekledi.
Zorlu ve çekişmeli geçen yarışlar sonunda gençler kategorisinde Emre Yüksek 100 metre serbest ve 100 metre kelebek stilde altın, 50 metre serbest stilde gümüş, 100 metre sırtüstü stilde bronz madalya, Salim İmren 50 metre serbest ve 100 metre sırtüstü stilde altın, 100 metre serbest stilde gümüş madalya, Ahmet Tuna Ünal 50 metre serbest stilde bronz madalya, Yıldızlar kategorisinde Emirhan Kılıç 50 metre, 100 metre ve 400 metre serbest stilde altın, 100 metre sırtüstü stilde gümüş madalya ve  Şevval Çelik 50 metre serbest, 100 metre serbest ve 100 metre sırtüstü stillerinde gümüş madalya kazanarak bu büyük başarıya imza atan sporcular oldu.
Bedensel engelli sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Okullararası Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda 7 altın, 6 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplamda 15 madalya alma başarısı gösteren sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Bedensel engelli sporcularımız, Samsun’da gösterdikleri performansla bizleri gururlandırdılar. Şampiyonada kazanılan madalyalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum."