Karamanlı Şeyda Elemelerinde Yarı Finale Çıktı

Karamanlı Şeyda Elemelerinde Yarı Finale Çıktı
Aslen Karamanlı olan Şeyda Bekmez Yetenek Sizsiniz Türkiye Elemelerinde Yarı Finale Çıkmayı Başardı.

 Karamanʹın tanınmış ve renkli simlalarından birisi olan Oğuz Bekmezʹin torunu Şeyda Bekmez muhteşem ve büyüleyici sesiyle juri üyelerini ve seyirciyi etkilemeyi başardı. Aslen Karamanlı olan küçük Şeyda Bekmez Almanya’dan yarışmaya katılıyordu. Sesine olan hakimiyeti ile görenleri hayran bırakan Şeyda Bekmez 13 Şubat Whitney Houston şarkısı performanslı ile görenleri kendisine hayran bıraktı.

En fazla oyu alan ve jüri oyu ile yarı finale gidecek iki yarışmacıdan biri olan Şeyda Bekmez 13 Şubat yetenek sizsiniz 2.tur elemelerinde yarı finalist olmayı başardı. Yetenek sizsiniz 13 Şubat 2.tur Şeyda Bekmez  i will always love you parçası ile geceye damgasını vurdu.

Yetenek sizsiniz son bölümü izleyenleri küçük kızın performansına hayran kaldı. Yetenek sizsiniz Türkiye Şeyda Bekmez yabancı şarkı şovu gerçekten izlenmeye değerdi. Yarışmanın İstanbul elemelerinde oldukça büyük başarı kazanan Şeyda Bekmez yabancı şarkı performansı ile herkesi büyülemişti.

Yetenek sizsiniz Türkiye 2. tur Bursa elemelerine yine yabancı şarkı performansı ile katılan Şeyda Bekmez zenci gırtlağına yakın sesi ile herkesin beğenisini kazandı Şeyda Bekmez önceki günlerde kaybettiğimiz unutulmaz sanatçı Whitney Houston’ının unutulmaz şarkısı I wil always you adlı şarkısını başarılı ile seslendirdi. Henüz 14 yaşında olan Şeyda Bekmez çok inişli ve çıkışlı olan bu zor parçanın üstesinden gelmeyi başardı.