Karamanlı Atlet Bursa’da Türkiye’yi Temsil Edecek

Karamanlı Atlet Bursa’da Türkiye’yi Temsil Edecek
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımı sporcularından Derya Ateşli, Bursa’da yapılacak olan Belarus-Türkiye-Ukrayna Uluslararası üçlü yarışmalarında ülkemizi temsil edecek.

Karaman Spor Lisesi üçüncü sınıf öğrencisi Derya Ateşli, atletizm kariyerinin en önemli sınavlarından birini Bursa’da verecek. 29 Nisan’da Bursa’da yapılan olimpik deneme yarışlarında 7,25’lik derecesiyle milli takıma davet edilen Ateşli, 6-7 Mayıs tarihlerinde Bursa’da yapılacak olan Belarus-Türkiye-Ukrayna Uluslararası üçlü yarışlarda yıldızlar 2000 metre engelli kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek.
Atletizm antrenörü Mevlüt İnanır ile birlikte çalışmalarına devam eden Ateşli, aldığı milli davetten dolayı mutlu olduğunu belirterek, ay yıldızlı bayrağı madalya kürsüsünde dalgalandırmak istediğini belirtti. Yaklaşık beş yıldır atletizm branşıyla uğraştığını belirten Ateşli,” Böylesine önemli bir organizasyonda ülkemi ve ilimi temsil edeceğim için çok mutluyum. Kariyerim açısında güzel bir yarışma olacak. İnşallah milli takım olarak güzel derecelere imza atacağız. Bana inanan ve güvenen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Atletizmde alt yapının meyvelerini aldıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık da,” 28 kişilik milli takım kadrosunda Karamanlı antrenör ve sporcumuzun da olması bizler için gurur verici bir tablo. Atletizmde alt yapıdan gelen sporcularımızın gösterdiği bu performans gelecek adına umut verici. Sporcumuz Derya Ateşli’ye ve tüm milli takım sporcularımıza büyük yarış öncesi başarılar diliyorum.”