Karamangücü Voleybol Takımı 3-1 kazandı

Karamangücü Voleybol Takımı  3-1 kazandı
Karaman’ı TVF 3. Liginde temsil eden Karamangücü Voleybol Takımı zorlu deplasmandan galibiyetle döndü.

 İlimizi Bayanlar Voleybol Ligi 3. Liginde temsil eden Karaman Gücü Bayan Voleybol takımı Karamanlıları gururlandırmaya devam ediyor. Üçüncü haftasını geride bıraktığımız sezonun 3 maçını da kayıpsız geçen temsilcimiz 11 takımlı C grubunda, güçlü Ordu Telekom takımı ile birlikte liderliği göğüsledi.

Averajla ikinici sırada olan Karaman Gücünün 3. Lig C gurubunda 9 puanı bulunuyor.

10 Kasım Pazar günü saat 14.00 de İstanbul Beykoz R. Şahin Köktürk Spor Salonunda başlayan müsabakayı temsilcimiz zorlanmadan 17 – 25, 22 – 25, 25 – 12 ve 22 – 25 lik set skorlarıyla 3 - 1 kazandı. Aynı zamanda Beykoz Belediyesinin tadilat yaparak yenilediği Spor Salonunun açılış maçı olan müsabakaya ilgi büyüktü. Beykozlu Sporseverlerin salonun açılış maçında galibiyet beklentileri hüsrana uğradı. Yaklaşık 750 civarında sporsever ve taraftarın izlediği müsabakada Beykoz Belediye sporun taraftarlarının davul ve vurmalı çalgılarla tezahürat yapması oldukça etkili oldu. Müsabakanın 3. Setinde 22 – 10 önde olmamıza rağmen tribünlerin etkisi altında kalan hakemin hatalı kararları 3. Seti kaybetmemize neden oldu. Fakat 4. Sette kızlarımız güçlü rakibine karşı iyi bir oyun çıkararak maçı almasını bildi. 
Maçla ilgi açıklama yapan Başkan Yardımcısı Şevket Varol; “Takımımız iki zorlu deplasmanın dan puanla döndü. İstanbul deplasmanları bizim için oldukça yorucu oluyor, önemli olan bu deplasmanlardan kayıpsız dönmekti. Takımımızda bu başarıyı yakaladı. 3. Hafta sonunda namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz. İnşallah sezon sonunda İstanbul’a play off lar için tekrar geleceğiz. Takımımıza güvenimiz tam, Karamanlı sporseverlerden destek bekliyoruz. Karaman da oynayacağımız maçlarda bizi yalnız bırakmasınlar. Ayrıca Beykoz maçında bizi yalnız bırakmayarak maçımızı izlemeye gelen Ali Aydoğmuş ve Mustafa Ünalan’a teşekkür ediyoruz.” dedi.