Karaman’da Ücretsiz Yaz Spor Okulları Başlıyor

Karaman’da Ücretsiz Yaz Spor Okulları Başlıyor
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okulları ve engelliler il spor merkezleri kayıtları başlıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Öğrencilerimizin boş zamanlarını sporla değerlendirmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için her yıl olduğu gibi bu yılda 21 farklı spor branşında yaz spor okulları ve engelliler il spor merkezlerimizi açıyoruz. 5-18 yaş grubundaki gençlerimizi kapsayacak olan eğitimlerimizde gençlerimiz atletizm, badminton, basketbol, bilardo, bisiklet, cimnastik, eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, karate, masa tenisi, muay thai, okçuluk, tekvando, tenis, voleybol, wushu ve yüzme(ücretli) branşlarında alanında uzman antrenörler eşliğinde eğitim alacaklar. Engelli il spor merkezlerimizde ise engelli çocuk ve gençlerimize deneyimli eğitmenlerimiz eşliğinde birebir spor eğitimi hizmeti vereceğiz. Yaz spor okullarımızda eğitim alan çocuklarımız kış ayında düzenlediğimiz kış spor okullarında da eğitimlerine devam ederek lisanslı olarak spor yapmaları teşvik edilecek ve spor kulüplerine yönlendirilecek” şeklinde konuştu.
Karamanlı tüm gençleri yaz spor okullarına ve engelliler il spor merkezlerine davet eden Kısacık, Ücretsiz Yaz Spor Okulları ve engelliler il spor merkezi müracaatlarının Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi birimine yapılabileceğini hatırlatarak, başvuruların 01 Haziran 2017 Perşembe günü başlayacağını söyledi.