Karaman’da ‘Genç Dönüşüm’ Projesi Devam Ediyor

Karaman’da ‘Genç Dönüşüm’ Projesi Devam Ediyor
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Genç Dönüşüm” projesi kapsamında Gençlik Merkezleri, gençlik liderleri kırsaldaki öğrencilere kırtasiye desteğini ulaştırmaya devam ediyor.Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın en önemli projelerinden...

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Genç Dönüşüm” projesi kapsamında Gençlik Merkezleri, gençlik liderleri kırsaldaki öğrencilere kırtasiye desteğini ulaştırmaya devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın en önemli projelerinden biri olan ve illerdeki gençlik merkezleri tarafından yürütülen “Genç Dönüşüm” projesi Karaman’da devam ediyor. Bugüne kadar kırsal kesimdeki onlarca okuldan yüzlerce çocuğa kırtasiye malzemesi ve kitap ulaştıran Gençlik Merkezi liderleri, bu anlamlı çalışmalarına yaz, kış demeden yardımlarını sürdürmeyi sürdürüyor. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri “Genç Dönüşüm” projesi kapsamında sınavlardan sonra topladığı kırtasiye setlerini ihtiyacı olan okullara ulaştırıyor. Gençlik liderlerinin bu kez durağı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi oldu. Gençlik liderleri genç öğrencileri sevindirirken, soğuğa aldırış etmeden minik yürekleri sevindirmenin onurunu yaşadı.
Proje hakkında yazılı açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yürüttüğü ’Genç Dönüşüm’’projesi Gençlik Merkezlerinde uygulanmaya devam ediyor. ’Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma’ sloganıyla yola çıkan proje, Karaman’da ve çevresinde ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye malzemesi sağlıyor. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri olarak böylesine anlamlı bir projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.