Karaman'da Asenalar kahvaltıda buluştu

Karaman'da Asenalar kahvaltıda buluştu
MilliyetçiHareket Partisi Karaman Kadın Kolları Teşkilatı kahvaltılı genişletilmiş tanışma kaynaşma programı düzenledi.
MHP'li kadınlar kaynaşma programı düzenleyerek kahvaltıda bir araya geldiler.
Konya yolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde gerçekleşen programa Karaman kadın kolları başkanı Öznur Çimen, il başkan yardımcısı Meltem Bekar, kadın kolları yönetimi, mahalle temsilcileri ve kadın kollarına bağlı 300 kişilik teşkilat mensupları katıldı. Başkan Öznur Çimen’in selamlama konuşmasının ardından söz alan il başkan yardımcısı Meltem Bekar, ‘’ Âminleri tek yürek yükselen, duaları gökyüzünde birleşen, bir ferdi, bir sevdalısı olmaktan gurur duyduğum, Türk-İslam mefkûresinin ve davamızın olmazsa olmazı muhterem Hanımlar! Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum’’ dedi.
Bekar konuşmasında; ‘’ Ümitsizlikleri aşmak, birlik ve beraberliği canlı tutmak, tarihi bir kapı açmak, yeni bir bahar başlatmak için, bir ve diri olmak için, şehidin şühedanın hakkı için, vatan ve bayrak için, bilhassa davamız için bir araya gelmiş bulunuyoruz.
Değerli Ülküdaşlarım
Milli Mücadeleyi hazmedemeyen FETÖ iblisleri, 15 Temmuz akşamı uğruna canımızı, kanımızı vereceğimiz aziz vatanımıza bir ihanet girişiminde bulundu. Türkiye’mizin diz çökmesini, omurgasının kırılmasını ve milli varlığın tümüyle yıkılmasını hedefleyen hainler, aziz milletimizin can siperane duruşu ile püskürtülmüştür.
Milletimiz ihtilal, muhtıra ve cunta devirlerinin tekrar gelemeyecek şekilde çöpe atıldığını, sağlam bir duruşla göstermiştir. Türk Milleti’nin ortak geleceği hukuk ve demokrasidir. Milli birlik ve kardeşliğimizin dayandığı zemin, tartışılmaz milli ve manevi ilkelere bağlıdır. İster çete, ister paralel yapı, isterse terör örgütleri bu zemini çatlatamayacak ve sonları hüsran olacaktır. Bu vesile ile gerek 15 Temmuz akşamı gerekse yurdun çeşitli bölgelerinde terör saldırıları sonucu hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.
Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bizlere bıraktığı bu kıymetli emanete, eşsiz esere şu günlerde daha fazla sahip çıkmalıyız. Bu eser 40 yılı aşkın süredir tebaamızın birlik beraberliği ve teşkilatlarımızda görev alan gönüldaşlarımızın desteğiyle birlikte lekesiz, tertemiz bir şekilde varlığını sürdürmektedir. Son zamanlarda tıpkı Ülkemiz gibi partimiz de zor bir süreçten geçmektedir. Kripto FETÖ’cü, radikal sosyalist, mezhepsiz İslamcı, küskün milliyetçi, şucu veya bucu nun aynı davulun ritmiyle hareket ederek, partimize ve genel başkanımıza karşı hareket halinde olduklarını görüyoruz.
Defaten yapılan girişimlere karşın partimizi ele geçirilmekten kurtarmış olsak ta, bu süreçte suyun bulandığını ve aynı mihrakların farklı girişimler için tetikte beklediklerini biliyoruz. Hiç şüphesiz bu bulanık bu puslu hava da, ‘yeni parti’ hevesiyle kabaktan sindrellaya dönme rüyası görenlere karşı, bir Nene Hatun misali kahraman Türk kadınına, önemli vazife düştüğünün farkındayız. Milliyetçi kadınlar ne denizin berisinden, ne arpanın suyundan, ne de okyanusun ötesinden gelecek talimatla hareket etmez. Aksine, 2 bin yılı aşkın geleneğinden, töresinden ve tarihindeki abide şahsiyetlerden aldığı ilham ile hareket eder. Bu manevi ilham ile mayalanmış Milliyetçi kadınlar bugün buradadır.
Türk-İslam davasının yılmaz savunucuları, Hanımefendiler
Bu arkası kesilmeyen taarruz ve bölme gayretlerine karşın, Kahraman ve fedakâr Türk Kadınının teşkilatlarımızda daha fazla rol alması, elini her zamankinden fazla taşın altına koyması tehir edemeyeceğimiz bir durumdur. Bu vesileyle teşkilatımızın tüm saha çalışmalarında aktif görev üstlenmeye, genel başkanımızın emrinde ve il başkanımızın yanında çalışmaya devam edeceğiz. Ne Mutlu Türküm Diyene’’ sözlerine yer verdi. Kahvaltı eşliğinde devam eden programda çekilişle çeşitli hediyeler dağıtıldı.