Karaman Ülkü Ocaklar’ndan Başkan Bahçeliye Destek

Karaman Ülkü Ocaklar’ndan Başkan Bahçeliye Destek
Karaman Ülkü Ocakları, Kerkük İçin düğüne koşar gibi ölüme koşmaya hazırız

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, Türkmenlerin yaşadığı kentler için birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere “En az 5 bin Ülkücü gönüllü hazır bekliyor” açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. ''5binÜlkücü Kerkük İçin Hazır'' hashtag'i Twitter’da Türkiye gündeminde en başa yükseldi.
Öte yandan yurt genelinde Ülkücüler tarafından MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi destekler açıklamalara Karaman’da katıldı. Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanı Yusuf Başkocagil, Türkmenlerin sahipsiz olmadığını belirttiği açıklamasında; ‘’Türkmen soydaşlarımızın her daim yanlarındayız. Türkmen bütünlüğünün bozulmasına Ve Kuzey Irak'ta Siyonist kukla bir devletin kurulması karşı olacağız. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'in, ‘5000 Ülkücü Türkmenlerin bütünlüğü korumak İçin hazırdır’ ifadelerine karşılık, bizde Karaman Ülkü Ocakları Teyakkuz Haline Geçmiş Bulunmaktayız.
Bilinmelidir ki, her bir teşkilat üyemiz, her bir dava arkadaşımız genel merkezimizden gelecek bir emirle öne atılmayı ve cephede görev almayı beklemektedir. Karaman Ülkü Ocakları, Mevlana’nın deyimiyle ‘düğüne koşar gibi ölüme koşmaya’ hazırdır. Şehadete namzet bütün yiğitlerimizle işaret bekliyoruz’’ sözlerine yer verdi.